TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Datini și tarife de sărbători în România

Comments (3)
 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Am fost in Maramures 2 ani la rand si pot spune ca este o zona absolut minunata. De sarbatorile de iarna nu am fost niciodata desi, sincer, mi-as dori foarte mult. Dar, in primul rand nu am putea (eu si sotul meu) din cauza serviciului (sotul este militar si in aceasta perioada nu se dau libere) si, nu in ultimul rand, din motive financiare.
  Sa fim realisti, pentru un minim de 3 zile ar trebui sa avem un buget de 1500 lei (cu tot cu transport), daca nu chiar mai mult. Nu este o suma mare si, sunt convinsa, ca se merita. Dar totusi, aceasta suma nu este la indemana oricui. Iar familiile care au salarii mici si mai au si copii, nici atat.
  Nu vreau sa fiu negativista, dar realitatea este aceasta.

 2. Goleanu Anisoara says:

  De sarbatori, la noi in casa se aud mereu colinde.Am DVD-uri cu multe colinde si ne place sa le ascultam si sa le cantam.Se organizeaza in oras spectacole cu traditiile de prin diferite zone si le urmaresc cu atentie si multa bucurie.Sunt mandra ca sunt romanca si n-as pleca din tara mea nicaieri! Aici e ACASA si ACASA e cel mai bine!

 3. ghelbere elena says:

  Sunt din Moldova, o iubesc si mereu spun ca nicaieri nu-i ca la Iasi, dar in momentul in care ajung in Maramures sunt vrajita de tot. De oameni, de locuri, de obiceiuri, de bucatele alese. Daca nu m-as fi nascut in Moldova cu siguranta m-as fi nascut in Maramures. Iubesc deopotriva la fel de mult Modova si Maramuresul.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …