Hanul Ancuţei lansează o campanie de atragere a turiştilor în Bucovina

Banner Film Experience

Hanul Ancutei

Hanul Ancutei

“Întotdeauna am crezut în potenţialul turistic al României. Consider că ţara noastră nu este mai prejos decât multe destinaţii turistice de top. Încă nu ştim să ne prezentăm şi să ne vindem la potenţialul nostrum maxim, dar consider că a sosit vremea unui marketing mai agresiv, mai ales că România se află, în prezent, într-o conjunctură bună.

Fiind proprietar al Hotelului Roman Plaza şi al Hanului Ancuţei, m-am gândit, alături de partenerii mei, să concep programe turistice de vizitare a nordului Moldovei, mai precis a judeţelor Neamţ şi SuceavaBucovina ”, declară Nuşa Chiriac, proprietarul hotelului de 4 stele Roman Plaza din Roman şi al Hanului Ancuţei din Tupilaţi.

Pe lângă promovarea directă, reprezentanţii hotelului Roman Plaza şi ai Hanului Ancuţei colaborează cu mai mulţi touroperatori pentru aducerea de turişti străini în regiune. Unul dintre atuuri va fi repezentat de calendarul bogat de evenimente organizate la Hanul Ancuţei şi la hotelul Roman Plaza.

De exemplu, Hanul Ancuţei va fi gazda unor spectacole de excepţie, precum “Dragobete  Iubeşte Româneşte”, unde vor cânta Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu şi “Balul Femeii la Hanu-Ancuţei” cu Alesis şi Orchestra Lăutarii (7 martie). De asemenea, Hotelul Roman Plaza va organiza un program de Valentine’s Day şi Balul Femeii cu formaţia Provincialii.

Anul trecut, s-au cazat pentru 1-2 nopţi la Hotelul Roman Plaza şi s-au familiarizat cu deliciile culinare ale Hanului Ancuţei grupuri de turişti precum şi turişti individuali din Germania, Franţa, Polonia, Italia, SUA, Japonia etc.      

Hotel Roman Plaza

Hotel Roman Plaza

Hotelul Roman Plaza este situat chiar în centrul oraşului Roman, pe Bd. Roman-Muşat nr. 26. Serviciile de 4 stele plus sunt disponibile la preţuri de 3. Serviciile proprii includ  saună, jacuzzi, Hammam, băi Kneipp, hidromasaj şi terapii corporale.

Pentru cei care nu ştiu, aflaţi că Hanul Ancuţei este chiar acel han original, care l-a găzduit de mai multe ori pe Sadoveanu. După lucrări de refacere, Hanul Ancuţei a căpătat în 1999 o înfăţişare autentic românească, fiind improvizate aici mici expoziţii de costume populare specifice zonei, precum şi de obiecte din ceramică sau din lemn.

În prezent, restaurantul hanului are o capacitate de 500 locuri dintre care 150 la parter şi 150 de locuri la etaj, 2 terase de câte 100 locuri şi vă întâmpină cu un design tradiţional  românesc autentic, cu ospătari îmbrăcaţi cu veşminte populare din Moldova şi cu lăutari. Hanul Ancuţei dispune de 28 de locuri de cazare.

Camerele reprezintă o îmbinare perfectă între farmecul mobilierului tradiţional românesc şi confortul  dat de dotările moderne, specifice unui standard ridicat de calitate. De asemenea, puteţi cumpăra pentru acasă din Cămara Ancuţei  dulceţuri, şerbeturi, zacuscă, pastramuri preparate în casă, plăcinte, cozonaci, turte, colaci şi multe alte bunătăţi.

Sursa: Comunicat de presă Innovation Travel

Persoană de contact Nuşa Chiriac

Director general Hotel Roman Plaza şi Hanul Ancuţei


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

 1. Lupu Nicoleta says:

  Sete foarte frumoasa tara noastra ,dar nu stim sa ne bucuram de frumusetile ei

 2. Rodica Granpier says:

  Frumoasa Romania noastra,ne lipsesc timpul si banii necesari 🙁

 3. Agache Lucica says:

  Hanul Ancutei este un obiectiv turistic cu care ne mandrim toti romanii.Personalul primitor,serviciile de calitate,bucate traditionale te fac sa ramai placut surprins daca ai ocazia sa-ti petreci o vacanta de vis pe plaiurile nemtene.

 4. Aghinitei Maria says:

  Bucovina este una din zonele frumoase in care turistii au ce vizita,manastiri ,locuri din care ramai cu amintiri frumoase,un taram de legenda si merita sa-l vizitam Pe langa peisajele de basm, hotelurile ;Hanul Ancutei si Roman Plaza ne vor rasfata cu produse traditionale de calitate.Trebuie sa multumim reprezentantilor Hotelului Roman Plaza si ai Hanului Ancutei pentru ideile interesante de promovare directa cat si prin colaborarea cu mai multi touroperatori de a aduce turisti straini in Bucovina.
  Merita sa vizitati Bucovina!

 5. Goleanu Anisoara says:

  Cu multe obiective ne mandrim noi, nemtenii! Hanul Ancutei este unul dintre ele.Poftiti de-l vedeti si puteti sa fiti serviti de o “Ancuta” moderna ,cu o placinta moldovenesca sau cu carafa de vin vechi! Mai nou, mandria nemtenilor sunt lebedele de pe lacul Pangarati sau de pe cel de la Batca Doamnei.Te fascineaza! Cine trece prin Piatra Neamt, sa nu uite sa mearga sa le vada.E un spectacol unic,sute de lebede si de rate scufundaci iti incanta privirile!

 6. Aghinitei Maria says:

  Bucovina este un taram de legenda si merita sa-l vizitam Pe langa peisajele de basm, hotelurile ;Hanul Ancutei si Roman Plaza ne vor rasfata cu produse traditionale de calitate.
  una peste alta va fi un concediu de vis! 🙂

 7. Agache Lucica says:

  Potentialul turistic al Romaniei este foarte bun,peste tot avem zone si oameni cu care sa ne mandrim,este o destinatie turistica de top.De aceea sunt bine venite aceste campanii de atragere a turistilor straini. Bucovina este una din zonele frumoase in care turistii au ce vizita,manastiri ,locuri din care ramai cu amintiri frumoase.
  Trebuie sa multumim reprezentantilor Hotelului Roman Plaza si ai Hanului Ancutei pentru ideile interesante de promovare directa cat si prin colaborarea cu mai multi touroperatori de a aduce turisti straini in Bucovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =