LIFESTYLE

Teodor Corban în cursa pentru Ursul de argint de la Berlin

Comments (4)
 1. Agache Lucica says:

  Teodor Corban este in cursa pentru castigarea premiului Ursul de Argint de la Berlin premiu de interpretare masculina in filmul AFERIMI.Aici interpreteaza rolul zapciului Costandin pornit in cautare unui rob fugar in Tara Romaneasca a inceputului secolului XIX.A colaborat cu regizori celebri in cei 25 de ani de experienta pe scena teatrului romanesc,fiind premiat in diferite roluri in care a jucat.AFERIM este o productie HI FILM.Ne bucuram de aceste rezultate,si actorii au viata lor personala,dar o mare parte o dedica filmului,pentru a ne destinde ,de aceea trebuie stimati si apreciati,platiti in acelas timp pentru efortul si dragostea cu care joaca.

 2. Aghinitei Maria says:

  As vrea ca un urs alb: Ursul de Argint sa vina si pe plaiurile noastre. Regizorii si actorii din Romania sunt prezenti la Berlin si ma astept, sau mai bine zis doresc sa fie pe podium.
  Teodor Corban, actorul principal din “AFERIM!”, intră în cursa pentru Ursul de Argint – premiul de interpretare masculină – al Festivalului Internațional de la Berlin, Filmul AFERIM ! în regia lui Radu Jude, este singurul lungmetraj românesc inclus în competiția oficială. Ii doresc succes !

 3. Goleanu Anisoara says:

  Filmele romanesti incep sa se afirme si pe plan international.E bine pentru noi, castigam un renume bun si Romania merita!

 4. Ne plac filmele romanesti si parca incep sa fie mai bune decat cele americane. Tot mai multe premii se aduna pe politile regizorilor romani. Si suntem abia la inceput.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …