TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Hanul Ancuţei lansează o campanie de atragere a turiştilor în Bucovina

Comments (7)
 1. Agache Lucica says:

  Potentialul turistic al Romaniei este foarte bun,peste tot avem zone si oameni cu care sa ne mandrim,este o destinatie turistica de top.De aceea sunt bine venite aceste campanii de atragere a turistilor straini. Bucovina este una din zonele frumoase in care turistii au ce vizita,manastiri ,locuri din care ramai cu amintiri frumoase.
  Trebuie sa multumim reprezentantilor Hotelului Roman Plaza si ai Hanului Ancutei pentru ideile interesante de promovare directa cat si prin colaborarea cu mai multi touroperatori de a aduce turisti straini in Bucovina.

 2. Aghinitei Maria says:

  Bucovina este un taram de legenda si merita sa-l vizitam Pe langa peisajele de basm, hotelurile ;Hanul Ancutei si Roman Plaza ne vor rasfata cu produse traditionale de calitate.
  una peste alta va fi un concediu de vis! 🙂

 3. Goleanu Anisoara says:

  Cu multe obiective ne mandrim noi, nemtenii! Hanul Ancutei este unul dintre ele.Poftiti de-l vedeti si puteti sa fiti serviti de o “Ancuta” moderna ,cu o placinta moldovenesca sau cu carafa de vin vechi! Mai nou, mandria nemtenilor sunt lebedele de pe lacul Pangarati sau de pe cel de la Batca Doamnei.Te fascineaza! Cine trece prin Piatra Neamt, sa nu uite sa mearga sa le vada.E un spectacol unic,sute de lebede si de rate scufundaci iti incanta privirile!

 4. Aghinitei Maria says:

  Bucovina este una din zonele frumoase in care turistii au ce vizita,manastiri ,locuri din care ramai cu amintiri frumoase,un taram de legenda si merita sa-l vizitam Pe langa peisajele de basm, hotelurile ;Hanul Ancutei si Roman Plaza ne vor rasfata cu produse traditionale de calitate.Trebuie sa multumim reprezentantilor Hotelului Roman Plaza si ai Hanului Ancutei pentru ideile interesante de promovare directa cat si prin colaborarea cu mai multi touroperatori de a aduce turisti straini in Bucovina.
  Merita sa vizitati Bucovina!

 5. Agache Lucica says:

  Hanul Ancutei este un obiectiv turistic cu care ne mandrim toti romanii.Personalul primitor,serviciile de calitate,bucate traditionale te fac sa ramai placut surprins daca ai ocazia sa-ti petreci o vacanta de vis pe plaiurile nemtene.

 6. Rodica Granpier says:

  Frumoasa Romania noastra,ne lipsesc timpul si banii necesari 🙁

 7. Lupu Nicoleta says:

  Sete foarte frumoasa tara noastra ,dar nu stim sa ne bucuram de frumusetile ei

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …