VIAȚĂ ȘI OAMENI

Chiar şi-n ciuda tuturor!

Comments (11)
 1. Aghinitei Maria says:

  Sunt multi invidiosi pe fericirea altora!Acesti,a din pacate, in loc sa se bucure de viata se invenineaza cand vad ca altii trasiesc fericiti!
  Ce pot sa le spun unor astfel de carcotasi? Sa aiba grija sa nu-si muste limba, ca mor otraviti de propiul venin!

 2. Goleanu Anisoara says:

  Cui nu-i place dragostea, sa n-aiba parte de ea!

 3. Foarte frumoasa povestea… si cat de adevarata din pacate…
  “sa moara si capra vecinului” este mentalitatea multora…

 4. Rodica Granpier says:

  Cand intalnim ceva cu adevarat frumos in creatie, sa-l vedem ca pe un rod al prezentei lui Dumnezeu. Daca vom privi asa, va fi cu neputinta sa ne mai cuprinda invidia atunci cand intalnim lucruri si persoane minunate.

 5. Agache Lucica says:

  O descriere rupta parca din realitate.Exista inca asemenea oameni care nu fac altceva decat sa urmareasca si sa barfeasca pe semenii lor in sens negativ,urandu-i pentru ceia ce realizeaza prin munca cinstita sustinuta,prin dragoste si iubire pentru persoana de langa ei si pentru toti cei din jurul lor.Cei ce nu stiu sa pretuiasca si sa iubeasca pe semenii lor,nu se iubesc nici pe ei.

 6. Goleanu Anisoara says:

  In fata dragostei adevarate,ura nu-si are sensul!

 7. Mariana Oprea says:

  Cineva spunea că cu cât iubești mai mult, cu atât esti mai aproape de Dumnezeu.

 8. (puiu)barbalata mirela says:

  Asa este. Sunt familii care nu au copii ( nici eu cu sotul meu). Nu conteaza motivele. Tine de viata lor intima. Dar se au pei ei insisi, dragostea lor. Nu le este teama sa isi exprime in public sentimentele, gesturile, dar oamenii din jur ii invidiaza. Dar mai grav ii judeca. Vorbesc din experienta din pacate. Oameni buni, oticat de dureros si de trist ar fi

 9. (puiu)barbalata mirela says:

  Asa este. Sunt familii care nu au copii ( nici eu cu sotul meu). Nu conteaza motivele. Tine de viata lor intima. Dar se au pei ei insisi, dragostea lor. Nu le este teama sa isi exprime in public sentimentele, gesturile, dar oamenii din jur ii invidiaza. Dar mai grav ii judeca. Vorbesc din experienta din pacate. Oameni buni, oricat de dureros si de trist ar fi, exista viata si dragoste si in cuplurile fara copii.
  Mi as dori ca eu si sotul meu sa fim la fel ca batraneii din articolul Aqui Ahora 🙂 .

 10. ghelbere elena says:

  Asa erau bunicii mei de pe mama numai ca au avut doua fete. Bunica a murit prima iar bunicul cu toate ca nu era bolnav a murit dupa o luna. Dragoste a fost si intre parintii mei dar nu si-o exteriorizau, poate pentru ca au avut mai multi copii toti venind unul dupa altul, dar nu am auzit niciodata o vorba grea din partea lor.

 11. Goleanu Anisoara says:

  Vedem atat de rar dragostea adevarata incat, nici nu stim cum s-o incadram, cum s-o numim,cum s-o explicam. Dragostea este intr-un singur fel- adevarata,celelalte feluri,care doar par adevarate, sunt copii jalnice.Sunt doar atractii fizice ,poate nici atat.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …