DEZVOLTARE PERSONALĂ

Cine mai apucă pensie?

Previous ArticleChiar şi-n ciuda tuturor!
Next ArticleChiftele de pește
Comments (10)
 1. Agache Lucica says:

  Asa este muncim de-o viata,cu gandul la pensie daca o mai prindem.Ne facem planuri gandindu-ne la o viata traita dupa bunul plac fara sefi ,fara sunetul ceasului desteptator,dar cu ce bani ne vom rasfata daca pensiile sunt asa cum sunt.Pana acum parlamentarii nu s-au prea gandit la batrani si la pensiile lor,sa speram ca deacum o sa fie mai bine.
  La noi in tara natalitatea continua sa scada,se nasc putini copii,,mortalitatea creste iar numarul emigrantilor sporeste.Daca tineretul pleaca in strainatate,aici neavand cine sa lucreze,nu este de unde sa se asigure bani pentru fondul de pensii.Romania se vede singura fara sprijin si fara zambet.Sa fie totusi cineva care sa se gandeasca si la batrani-bine spus-,,Cine nu are batrani sa-i cumpere-noi avem dar trebuie sa-i pretuim.

 2. Asta cam asa este, din pacate cred ca in aceasta situatie vom trai si… vom vedea caci orice plan pe termen lung va fi naruit de dragii nostri alesi .

 3. Rodica Granpier says:

  Felicitari Liliana Angheluta pentru acest articol…este realitatea cruda in care ne aflam….Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

 4. Aghinitei Maria says:

  Da sumbra perspectiva pt. viitorul “decreteiilor! Dar nu numai pt. pensie e sumbra perspectiva, ci si pt. servici, caci nu se mai fac angajari si pt. a supravietui in conditiile create de hapsanii conducatori din 1990 si pana astazi ! 🙁

 5. Aghinitei Maria says:

  Sumbra perspectiva pt. decretei, in privinta pensiei. Dar nu numai asta este trist , ci si perspectiva de supravietuire a tuturor, caci nu se intrevede nici o raza de speranta pt. un trai mai bun !

 6. Goleanu Anisoara says:

  Toti sparam sa apucam pensia,dar daca situatia financiara a tarii nu o va permite, intrebarea este chiar buna. Depinde de noi cum ne vom asigura ziua de maine.

 7. Aghinitei Maria says:

  Cu totii ne gandim ca atunci cand vom fi la pensie, avand atat timp liber, practic intrun concediu nelimitat, vom face excursii multeeeeee si variate, dar sanatatea si b din ce ianiin ce mai putini , ne vor tai elanul. Ca sa nu mai vorbim de sumbra perspectiva pt. viitorul “decreteiilor”! Dar nu numai pt. pensie e sumbra perspectiva, ci si pt. servici, caci nu se mai fac angajari si pt. a supravietui in conditiile create de hapsanii conducatori din 1990 si pana astazi !

 8. Rodica Granpier says:

  Sa ne mai gandim la asta? Putini dintre noi vom mai ajunge la pensie 🙁

 9. nastase gabriela says:

  nu mai apucam noi pensie :)))) cotizam la greu dar….

 10. barbalata (puiu) mirela says:

  O realitate trista. De multi ani se stie asta dar nimeni nu a facut nimic. Sumbru. Uneori nici nu vreau sa ma gandesc dar realitatea te loveste, zi de zi.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …