CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 73

Comments (7)
 1. Elena says:

  Hofigal este o sansa de a fi mai aproape de natura!
  Toate produsele Hofigal sunt foarte bune.
  Aleg sa vorbesc despre Echinaceea ca fiind un aliat de nadejde al imunitatii sau despre Catinofort ca un veritabil izvor de energie!

 2. Petronela says:

  Hofigal este solutia naturala potrivita la orice varsta. Produsul Hofimun utilizat primavara dar si toamna m-a ajutat sa evit racelile, gripa sau sa am forme mult mai usoare ale acestora pe perioade mult mai scurte fata de alti ani.

 3. Dragomir Ramona says:

  Hofigal este firma romaneasca care spune natura in slujba sanatatii omului si considera ca stilul de viata este solutia naturala pentru o sanatate de *fier*.
  Am folosit multe produse Hofigal, acum folosesc catinofort preventiv datorita bogatiei in minerale si fitonutrienti si a rolului sau antioxidant.

 4. Carmen Daniela says:

  Hofigal este despre Romania. Despre produse concepute in armonie cu natura existenta pe dealurile si muntii nostri, care ne confera echilibru atunci cand il pierdem. Nu am folosit pana acum produsele Hofigal, abia le-am descoperit, citesc insa cu interes toate articolele scrise.

 5. Vasile says:

  HOFIGAL este adevăratul asistent medical al naturii.

  Caracterizez unul din mulțimea de produse Hofigal – DEODORANTUL natural, ce ma satisfăcut mult prin efectele benefice ce le lasă asupra organismului:
  1. În urma utilizării pielea nu transpiră, căpătând totodată un miros plăcut datorită extractelor din plante,
  2. După administrare pielea își menţine porii deschiși (dar nu ca în cazul deodorantelor artificiale, pline de otrăvuri ca – parabenii, ce astupă porii și astfel pielea nu respiră)…
  3. Această loțiune minune nu permite dezvoltarea bacteriilor, precum Stafillcocul auriu (ce chiar este distrus)… că doar ele degajă acel miros neplăcut ce-l simțim uneori.
  4. Și altele……

 6. Liliana says:

  Hofigal este ptr.mine ajutorul primit de la natura prin grija unor oameni neobositi si altruisti ,este locul unde alerg atunci cand liniste sufletesca imi ste tulburata sau cand sanatatea este precara.Multumim ca existati si ca ne faceti viata mai usoara prin multe produse extraordinare !

 7. Liliana says:

  Hofigal este locul unde alerg atunci cand linistea sufletului imi este zdruncinata.Folosesc de ani de zile uleiurile esentiale in special cel de levantica si valeriana impreuna cu ,comprimatele de valeriana si ceaiul de roinita si tei ptr.echilibrul interior.Multumesc ca existati.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …