Câinele tău chiar te iubește? Vezi galerie foto

Banner Film Experience

cainiDa! răspund în cor specialiștii.

Aceștia au studiat procesarea mirosurilor în creierul câinilor – atenție e valabil doar pentru aceștia, nu și pentru pisici – și au constat că oricărui patruped care miroase lucrurile stăpânului, i se aprind centrele recompensei din creier.  Nici un alt miros, nici măcar cel de mâncare sau cel al altor câini nu-l detronează pe acesta.

Este vorba despre dragostea necondiționată, cea mai pură formă de iubire de pe pământ și o proiecție a iubirii universale.

S-au făcut atâtea filme despre prietenia dintre om și câine că ar fi o nedreptate să recomanzi unul în dauna altuia. Totuși am s-o comit și dacă nu ai văzut până acum comedia la care vei plânge ’’Eu și Marley’’, unul dintre cele mai emoționante filme despre prietenia dintre om și câine, ți-l recomand din toată inima!

Sunt o iubitoare a câinilor și fac parte dintr-un mare cerc de oameni de pe planetă care adoră câinii.

Altfel cum s-ar putea explica miile de poze de familie în care mutrișoara irezistibilă a micul nostru prieten să nu fie surprinsă într-o mie de feluri?

Iată aici o galerie foto care-ți va plăcea.

Articol scris de Iuliana Zamfir

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Cainele isi cauta toata viata un stapan ,un om pe care sa-l urmeze oriunde, sa-l iubeasca.Uneori are noroc, de cele mai multe ori sfarseste la hingheri. Omul nu-i respecta loialitatea, se plange ca s-au inmultit necontrolat dar, cine-i vinovatul? Cainele! Cainele cel iubitor, cel loial,cel care te iubeste neconditionat.Cel care-ti alunga supararea si singuratatea,prietenul cel mai bun al omului.

  2. ghelbere elena says:

    Iubesc animalutele, in special cainii dar ador pisicutele. Cand mi-ar murit ultima pisicuta am plans de parca ar fi murit cineva din familie, si chiar facea parte din farmilie, era un membru important.

  3. cainii isi oubesc mult stapanii .Vecina mea are un Golden Retriever , si daca glumesc cu vecina putin , se da la mine :)))) e geloasa

  4. (puiu) barbalata mirela says:

    Iubesc animalele dar nu am caine. Copil fiind am avut caine lup, la bloc, dar parintii l au dat pt ca era un chin pentru el si pentru noi. Cainele trebuie sa stea la curte. Am avut insa, multi ani, pisica. Am iubit-o la nebunie. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =