SĂNĂTATE

Vrem să stopăm hemoragia de pacienți către alte țări!

centrul-medical-neolife
Comments (5)
 1. bravo pentru initiativa!

 2. ghelbere elena says:

  Mi-ar placea ca intr-o zi nici un roman din Romania sa nu fie nevoit sa-si vanda si casa pentru a putea sa-si duca copilul bolnav in strainatate pentru a avea o sansa la viata.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Bolnavul de cancer, daca are bani,incearca orice. Daca n-are bani, merge pe terapii traditionale, pe leacuri babesti, prin biserici, preoti.Avem medici de mare valoare,dedicati dar, n-au tehnologia necesara sa ne poata vindeca.daca statul ar aloca mai multi bani pentru sanatate,poate ca situatia s-ar putea schimba.

 4. blablabla says:

  Da, doctorii si politicienii ne tot spun ce bun este sistemul de sanatate din Romania, pana se imbolnavesc si o “sterg” in Austria, la Istambul, sau Londra.
  Problema este “hemoragia” fondurilor care se scurg in conturile”unora”, pacientii asigurati fiind trebuind sa isi cumpere medicamente si materiale sanitare pe banii lor. Ca sa nu mai vorbim de spagi si atentii!
  In mediul privat,da, acolo este altceva! Problema este ca aceiasi doctori lucreaza si la stat si la privat, pacientii fiind dirijati catre privat, restul asteptand pe liste lungi luni de zile pana ajung sa fie consultati de un medic specialist.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …