DEZVOLTARE PERSONALĂ

Turismul în scop sexual

Comments (5)
 1. Aghinitei Maria says:

  Tinerii si nu numai au acum o alunecare a atitudinii morale. Nu pot accepta .

 2. ghelbere elena says:

  Acesta este un articol despre care nu-mi pot spune parerea pentru ca ma oripileaza.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Acesti oameni care practica turismul sexual sunt dominati de instincte animalice.Evolutia nu i-a prins,au ramas in urma cu mii si mii de ani.

 4. (puiu) barbalata mirela says:

  Corect. Se stie, dar nu se discuta. Inca un lucru: turismul sexual exista, nu de ieri de azi, doar ca noi nu am stiut de existenta lui, poate, sau nu ne-a interesat. Uite ca, din pacate, exista si la noi. sa recunoastem poate, la mare, la munte sau prin diverse locuri, nu ni s-a intamplat sa vedem ceva suspect…. mie da, dar nu puteam face ceva sau, pur si simplu, am ridicat din umeri, am intors privirea. Este adevarat nu am intalnit copii dar domnisoare tinere….da. La mare situatia aceasta o “vedem” cam peste tot.
  Din pacate, persoanele care practica turismul sexual (cu copii, tineri, tinere) sunt si persoane respectate in swocietate, familiste convinse si “credincioase” pana in maduva oaselor.
  Turismul sexual nu are limite – minorii sunt cei mai afectati- iar tinerii/tinerele de 20 de ani si un pic, o fac sau nu constient??/!!!….oricum, aceasta este realitatea. Trist, foarte trist, dar adevarat

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …