VIAȚĂ ȘI OAMENI

Părinţii noştri, între două lumi!

Comments (5)
 1. ionica says:

  cu lacrimi la ochi

 2. Ana Prisacaru says:

  E atat de trist si de adevarat acest articol. Dragii nostri parinti…

 3. (puiu)barbalata mirela says:

  Adevar….parintii ostri sunt intre doua lumi, dar cred ca si noi la fel. Poate ne dam seama sau nu. Lumea lor care este lumea copilariei noastre si lumea noastra de azi care reprezinta prezentul nostru dar si viitorul.
  Suntem prinsi intre nostalgie si tristete sau durere. Dar, viata merge inainte, cu bune si cu rele.

 4. Andreea83 says:

  Foarte adevarat,Liliana!Ai relatat exact realitatea!Am citit cu lacrimi in ochi articolul tau pt ca m-am regasit in el!

 5. Mirela says:

  O Doamne , multumesc , bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate si forta , iar parintilor si copiilor si nepotilor nostri , sanatate , rabdare si multi ani buni si minunati sa nu uite cat de mult ii iubim , cu sufl,etul suntem ,,ACASA* , cu trupul suntem printre straini , a fost o alegere personala , fiecare avem povestea noastra , suntem liberii nostri arbitri , fiecare are un proiect , un obiectiv de realizat , nu este usor pentru nici unii dintre noi , dar a fost cea mai buna varianta pentru a supravietui , pentru ai ajuta pe cei dragi , doar credinta in Sfanta treime , rugaciunea ne dau forta sa mergem mai departe , cat ? doar bunul Dumnezeu stie , asa a fost destinul unora dintre noi ,in ce ma priveste , cand voi simti ca nu mai pot , voi lasa pribegia si ma voi intoarce la cei dragi , ganduri bune , sanatate si impliniri dragi romani de pretutindeni , Doamne ajuta ne .!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …