SĂNĂTATE

Pătrunjelul, aliment vindecător la îndemâna ta

Comments (12)
  1. spuma says:

    este un aliment care creste imunitatea si se poate minca si la ciorbe,la garnituri se poate face suc

  2. Lamiita Durac says:

    Stiam ca este mai bogat in vitamina C decat portocala si sunt atatea modalitati de a-l consuma .

  3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    ma bucur ca are aceste calitati, mai ales ca e destul de folosit la noi in casa la mancare.

  4. Agache Lucica says:

    Folosim patrunjelul destul de des-ne bucuram pentru aceste calitati de vindecare.E bine sa-l folosim este la indemana oricui.

  5. roman ovidia says:

    Patrunjelul provine din regiunea sud mediteraneana din sudul Europei si a fost cultivat pentru prima oara in urma cu 2000 de ani. Acesta a fost initial utilizat ca planta medicinala, inainte de a fi consumat ca aliment. Patrunjelul are un nivel ridicat de betacaroten, vitamina B12, acid folic, clorofila, calciu, este de patru ori mai bogat in vitamina C decat portocala, iar continutul de fier este mult mai mare decat cel din spanac

  6. Aghinitei Maria says:

    cel mai des utilizat in preparate si cu multe beneficii

  7. Doina Bontas says:

    Adevarat !

  8. Goleanu Anisoara says:

    Patrunjelul este si un bun antioxidant,sucul de patrunjel intinereste tenul iar aroma sa este minunata in preparatele culinare.

  9. Aghinitei Maria says:

    Patrunjelul este verdeata care nu lipseste din orice supa, ciorba, mancaruri de vara si salate. Este o verdeata plina de vitamine si da un gust bun preparatelor, dar mai cu seama este folosita ca planta medicinala, eficienta in multe afectiuni: ajuta ficatul, dizolva calculii renali, nprevine anemia , stimuleaza imunitatea..

  10. Deeci, sa nu mai inlaturam patrunjelul din farfurie…nu e doar de decor.

  11. Bogzoiu Daniela says:

    Sunt câteva puncte pe care le stiam deja si altele despre care nu stiam nimic. Patrunjelul, pe langa toate aspectele benefice pe care le are este si foarte bun la gust. Noi il folosim tot timpul, la ciorbita, la salata, cu legumele la cuptor si recunosc , atunci cand merg la tara imi place sa merg in gradina si sa iau tije proaspete de pătrunjel pe care le rontai, asta cand patrunjelul este putin mai maricel, caci la tara noi păstrăm si pentru seminte. E tare bun!!!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …