SĂNĂTATE

Cancerul nu este o fatalitate genetică. Ține-l la distanță prin alimentație.

Comments (5)
 1. suzana suzy says:

  Mie mi se par niste sfaturi foarte bune, in mod sigur stilul de viata, alimentatia si obiceiurile zilnice se constituie ca si cauze ale marii majoritati dintre afectiunile ce ne corodeaza sanatatea .

 2. Goleanu Anisoara says:

  Cancerul isi face loc acolo unde din alimentatie lipsesc legumele si fructele crude. Nu e greu sa le folosim in alimentatie fiindca se gasesc in orice magazin alimentar,au preturi acceptabile si sunt foarte gustoase si racoritoare. Ne mentinem sanatatea fara efort si chiar e o placere sa consumi fructe si legume!

 3. ghelbere elena says:

  Si totusi. Am avut o colega de serviciu care a murit de cancer la san, sora ei si mama ei au murit de aceeasi boala. In acest caz este sau nu este genetic?

  1. Aquiahora says:

   Genetic

 4. (puiu) barbalata mirela says:

  Da, trebuie sa avem grija ca mancam, cat mancam, cum mancam. Alimentatia este foate importanta dar , in acelasi timp, trebuie sa avem grija si de starea noastra psihica. Miscarea este foarte buna, lucrurile marunte, de zi cu zi, care ne bucura. Degeaba ne alimentam cum trebuie daca stresul isi face loc in viata noastra.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …