LIFESTYLE

The Butler – Majordomul – film

majordomul
Comments (7)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un film foarte bun. l-am vazut.

 2. Lupu Nicoleta says:

  Nu am vazut filmul ,suna interesant

 3. Agache Lucica says:

  The Butler evolueaza intr-o nota rafinata si livreaza durerea si frustrarea personajelor intr-o doza suportabila emotional de catre spectatori.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Am urmarit cu atetie in filmele americane situatia negrilor si am observat ca nu prea se amesteca cu albii,nici in viata personala si nici in societate..Daca sunt filme cu negri,albii sunt doar personaje secundare si invers.Arareori vad negri si albi laolalta si ma bucur ca s-a eliminat rasismul.Dupa cum se spune si in “The Butler”,negrii invata de mici sa supravietuiasca intr-o lume in care, uneori, nu sunt acceptati din cauza culorii pielii lor.Filmul aduce in fata doua persoane celebre, Oprah si Obama,care, negri fiind, nu numai ca au supravietuit dar, au reusit sa se impuna ,sa fie cu un pas inaintea albilor.Oamenii sunt egali indiferent de culoarea pielii lor!

 5. Aghinitei Maria says:

  Filmul The Butler-Majordomul, este interesant sa afli cum Cecil Gain a slujit 8 familii prezidentiale din SUA. Nu am vazut filmul, dar am sa-l vizionez, facand abstactie de remarcile laudative la adresa actulalului presedinte SUA.

 6. kamy kamytza says:

  Moartea tragică a tatălui său îl determină să fugă de pe plantaţie, în căutarea unei vieţi mai bune. După o primă şansă extraordinară de a obţine o slujbă la un hotel de elită din Washington,norocul îi surâde a doua oară când este remarcat de un angajat din administraţia Casei Albe, care îi oferă un post de majordom.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Oprah a reusit in multe domenii.O femeie desteapta, talentata,perseverenta,de la care avem ce invata multe. Un exemplu bun de reusita in viata!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …