Cancerul este produs de un parazit – răspunsuri la întrebările cititorilor, partea 2

Banner Film Experience

În articolul Cancerul este produs de un parazit, află în ce condiții dobândești  boala,  continuat cu Răspunsuri la întrebările cititorilor partea 1, Ștefan Manea, ne vorbea despre trematod și cum ajunge acesta să infesteze organismul în condițiile existenței alcoolului izopropilic.

Cu același prilej aflam despre faptul că eliminarea acestui tip de alcool din organism deși pare simplu, este lucru cel mai greu deoarece este un antiseptic general ce există într-o mulțime de produse folosite la ora actuală, începând cu produsele cosmetice și terminând cu hrana.

Întrucât am primit foarte multe solicitări de la cititorii site-ului AQUI AHORA de a dezvolta această temă a efectului cancerigen al factorilor chimici pe care îi regăsim pretutindeni în lumea în care trăim, l-am rugat pe Ștefan Manea, directorul general al HOFIGAL, cea mai mare companie românească de pe piața produselor alternative de sănătate, să ne ajute să-i identificăm pentru a-i înlătura pe cât posibil.

’’Foarte multe elemente din realitatea înconjurătoare sunt chimice și profund nocive pentru organismul uman care trebuie să plătească un tribut – cam greu , spun eu – pentru nivelul de confort și civilizație la care am ajuns, își începe expunerea Ștefan Manea.

Se poate spune că suntem efectiv imersați într-o baie de elemente chimice, și factori înalți de toxicitate, care aduc atâta boală și suferință, aparent de neînțeles pentru noi,  punând sistemele sanitare de pretutindeni din în fața unor paradoxuri medicale greu sau imposibil de tratat și extrem de costisitoare! 

Am să trec în revistă câțiva dintre cei mai agresivi factori chimici care generează un efect cancerigen, argumentând și de ce se întâmplă acest lucru:

Iodul

În România a fost introdusă iodarea universală și obligatorie, tradiționala sare de bucătărie fiind pur și simplu discriminată. În ziua de azi este imposibil să mai găsești sare neiodată.  Doctorul Pavel Chirilă de la Naturalia, care de ani de zile atrage atenția asupra efectului oncogen al acestei măsuri, a realizat o cercetare proprie și a constatat dublarea incidenței cancerului de tiroidă în România, față de media pe ultimii zece ani înainte de iodare!!

Vreau să le spun cititorilor noștri că iodul crește formarea de nitrozamine, de 6 ori! Aveți grijă cu expunerea la investigațiile cu iod, iar persoanele cu eutiroidie și cele cu hipertiroidie ar trebui sa evite consumul de sare iodată!

Ftalații din produsele cosmetice

Și aceștia sunt peste tot, din păcate! Ei sunt agenți fixatori care se folosesc atât în materialele plastice, ambalaje și jucării, dar sunt folosiți en-grosși  în industria cosmetică a ultimelor decenii. S-a demonstrat că în țările industrializate acest fapt este însoțit de reducerea celulelor reproducătoare la bărbați în paralel cu creșterea incidenței cancerului testicular. La momentul în care vorbim din ce în ce mai multe cupluri se confruntă cu probleme de infertilitate, ceea ce pune mari probleme demografice.

Fluorul

Fluorul are și el un efect oncogen și este folosit în fabricile de aluminiu, oțelării și în apă. Păcatul acestui element constă în faptul că inhibă o enzimă absolut necesară pentru digerarea grăsimilor, ceea ce crește riscul obezității. Deja aceasta a devenit endemică în toată lumea civilizată.

Din nefericire fluorul se găsește în orezul și ceaiul cultivate în zonele poluate cu acest element, dar și în peștele crescut în astfel de ape, ceea ce generează o incidență crescută a cancerului de stomac.

Hidrocarburile aromatice

Cu toții efectuăm o serie de activități care au ca efect producerea acestui tip de hidrocarburi, atât la nivel mic, individual, cât și la nivel mare, industrial. Dau numai câteva exemple:  coacerea la cuptor, folosirea grătarului,  prăjirea în ulei, fumatul, arderea lemnelor și a cărbunelui, turnările de asfalt, gazele de eșapament, etc.

Citostaticele și hormonii

Citostaticele pot cauza un alt cancer în organismul deja bolnav și tratat de cancer, iar hormonii – estrogen/progesteron, singuri sau administrați împreună sunt extrem de toxici.

Nu mai pun la socoteală că foarte multe femei, unele începând chiar cu vârsta adolescenței, 13-14 ani, iau pilule contraceptive, un mare rău al timpurilor moderne. Pilula este, și o spun cu mare părere de rău, poate cel mai folosit produs din industria farmaceutică de la revoluția sexuală încoace!

Un singur lucru mai vreau să punctez și anume că la nivel mondial există nenumărate studii ce demonstrează că folosirea hormonilor de substituție în menopauză pot produce cancer de endometru, ovar și sân, iar contraceptivele orale induc cancer de col uterin, sân și ficat.Aquiahora

Prin urmare recomand atenție, prudență și o foarte bună informare înainte de a decide necesitatea administrării contraceptivelor sau hormonilor de substituție la femei’’, încheie Ștefan Manea.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

10 Responses

 1. FETIC BIANCA says:

  Cancerul,parca iti este frica sa auzi acest cuvant,este boala produsa de un parazit numit trematod care ajunge sa infesteze organismulin conditiile existentei alcoolului izopropilic

 2. sar putea sa se pota trata dupa ideia lui

 3. adrian says:

  Cancerul se dezvolta acolo unde sistemul imunitar este vulnerabil.

 4. adrian says:

  Cancerul se dezvolta datorita acolo unde sistemul imunitar este vulnerabil.

 5. kamy kamytza says:

  Specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’.

 6. Aghinitei Maria says:

  Un articol mai mult decat interesant, in care D-nul Dir. General Stefan Manea, ne informeaza de pericolul de a se instala cancerul in corpul nostru cand noi femeile folosim contraceptive si hormoni de substitututie.
  Alte substante care favirizeaza instalarea cancerului: iodul care daca este in cantitate mare favorizeaza formarea nitrozaminele ce duc la cancer, florul, ftalatii din produsele cosmetice si hidrocarburile aromatice,

 7. Goleanu Anisoara says:

  Cancerul este provocat si de substante chimice introduse in organisme prin diferite proceduri: pilule, implanturi, unguiente, hrana. Organismul nu le accepta si le stocheaza ,provocand haos in organism.Alimentele procesate chimic nu mai au nimic natural in ele, sunt daunatoare sanatatii dar …le gasim peste tot in magazine,sunt ambalate frumos si pe etichete sunt trecute ingredientele cu litere minuscule…De ce? Ministerul Sanatatii n-ar trebui sa dea unda verde comercializarii acestor produse, amenzile sa fie consistente pentru a stopa otravirea prin hrana. Si produsele cosmetice ar trebui sa aiba avizul sanitar, sa nu fie vandute in piete si bazaruri.Noi cumparam ceea ce gasim daca nu avem rude la tara si, ceea ce gasim ar trebui sa fie sanatos si avizat de organele sanitare competente.Sunt comitete si comisii peste tot ,platite sa faca acest lucru, dar nu-si fac treaba si otravurile isi gasesc loc in hrana, in cosmetice, in haine, in apa, in aer, peste tot!Si cancerul castiga teren…

 8. kamy kamytza says:

  Corpul uman este alcătuit din diferite țesuturi fiecare din ele fiind formate din milioane de celule. Acestea sunt dispuse într-o manieră ordonată, fiecare țesut în parte având propria sa structură și arhitectură celulară.

 9. Aghinitei Maria says:

  Un articol mai mult decat interesant, in care D-nul Dir. General Stefan Manea, ne informeaza de pericolul de a se instala cancerul in corpul nostru cand noi femeile folosim contraceptive si hormoni de substitututie.
  Alte substante care favirizeaza instalarea cancerului: iodul care daca este in cantitate mare favorizeaza formarea nitrozaminele ce duc la cancer, florul, ftalatii din produsele cosmetice si hidrocarburile aromatice,

 10. Agache Lucica says:

  Cancerul,parca iti este frica sa auzi acest cuvant,este boala produsa de un parazit numit trematod care ajunge sa infesteze organismulin conditiile existentei alcoolului izopropilic.Acesta odata ajuns in organism se elimina foarte greu deoarece se gaseste in produsele cosmetice pe care le folosim,chiar si in hrana.Printre factorii mari de toxicitate care aduc boala si suferinta si care genereaza un efect cancerigen se numara-iodul care creste formarea de vitrozamine de 10 ori,flatatiile din produse chimice,hidrocarburile aromatice.
  La nivel mondial exista studii care demonstreaza ca folosirea hormonilor de substitutie in menopauza pot produce cancer de endometru,ovar si san,iar contraceptivele orale induc cancer col uterin,san si ficat.Oricine le foloseste trebuie sa acorde atentie,prudenta si sa fie bine informati inainte de a le folosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + twenty =