Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 5

Banner Film Experience

Castigatorul concursului AQUI AHORA - HOFIGAL

În perioada  19 septembrie – 28 septembrie 2014,  AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul acestei ediții este Prisacaru Ana. Felicitări Ana! În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact  și numărul de telefon pe adresa office@aquiahora.ro, în cel mai scurt timp.

FOARTE IMPORTANT: Având în vedere interesul vostru enorm pentru produse naturale românești, interes pe care îl salutăm, AQUI AHORA și compania HOFIGAL vor organiza concursuri cu regularitate. Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uricomentarii și share-uri –  au o șansa de 3:1 să fie câștigătoriiconcursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 2 octombrie 2014. 

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

 1. Ana Prisacaru says:

  Multumesc foarte mult pentru premiul oferit 🙂 Sunt foarte bucuroasa!!!
  Felicit pe toti participantii la concurs. Am aflat lucruri foarte interesante pentru viata de zi cu zi, pentru sanatatea noastra, pentru cei dragi.
  Multumim mult pentru toate articolele minunate! Ne bucuram alaturi de voi de toate aceste informatii.
  Numai ganduri bune si succes in tot ce faceti!

  • adriana.caranfil says:

   Te felicitam pentru premiu, draga prietena si ne bucuram ca iti oferim informatii si produse de cea mai buna calitate!
   Iti multumim pentru gandurile tale bune, ele sunt hrana noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =