TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Danubius Health Spa Resort Bradet din Sovata – turism balnear de 4 stele – vezi galerie foto

221 maxi
Comments (14)
 1. spuma says:

  frumos arata super cred ca isi merita banii o vacanta

 2. Ana Prisacaru says:

  Am fost de cateva ori la Sovata la tratament. Am stat si la hotel Bradet. Ma bucur sa aflu ca au fost investiti bani in acesta baza de tratament. Pana la urma sunt bani investiti in sanatatea noastra a tuturor!

 3. Barascu Violeta Ramona says:

  Un colt de rai, multumim pentru articol

 4. Goleanu Anisoara says:

  E bine sa promovam turismul in Romania,avem o tara frumoasa, cu statiuni balneroclimaterice in care se pot trata multe boli.Pacat ca dotarile nu sunt la standarde internationale! Se mai pot aloca fonduri si Romania va avea numai de castigat.

 5. Lamiita Durac says:

  Turismul romanesc ar trebui revigorat , nu o spun numai eu si toata lumea .E o adevarata mina de aur pentru noi . Pe langa relaxare , anumite statiuni sunt adevarate oaze de sanatate . Nu stiu ale cui interese impiedica acest lucru ca pana la urma la asta te gandesti

 6. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un loc superb, de vis. merita de vizitat.

 7. suzana suzy says:

  Am fost la Sovata este extraordinar de frumos !

 8. suzana suzy says:

  Danubius Health Spa Resort Brade vine in intampinarea turistilor Cei care doresc sa scape de stres sau anumite afectiuni vor avea prilejul si de tratamente ginecologice, tratamente dermatologice antipsoriazis,

 9. Tolea nicoleta says:

  Pe timpul şederii noastre la hotel am avut ocazia să fac o plimbare în jurul celui mai important obiectiv al staţiunii, Lacul Ursu, lac helioterm unic în Europa, supranumit Marea Moartă a Europei.

 10. suzana suzy says:

  Baza de tratament a hotelului Danubius Spa Resort Bradet din Sovata si baza de la Lacul Ursu. , ne permite sa ne tratam , balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie, fizioterapie !

 11. suzana suzy says:

  Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet 4are o panorama pitoreasca, administrat de Danubius Hotels, ofera o gama larga de servicii si tratamente oaspetilor sai, care pot alege, de asemenea, dintr-un numar de activitati, programe de petrecere a timpului.

 12. Agache Lucica says:

  Hotelul a obtinut inca din 2007 acreditarea in Managementul Stresului in cadrul Institutului International de profilaxie din Munchen.Este un hotel modern in care se vor desfasura programe pentru detoxifiere digitala,evenimente antifumat sau de viata sanatoasa.Acest lucru aduce statiunea Sovata pe harta turismului de 4 stele din Romania.Aici exista un pachet bogat de terapie prin masaj.Dintre procedurile care se practica pentru turistii veniti aici pentru tratament sau investigatii fac parte-hidroterapie,ginecologie,,fototerapie,impachetarea cu namol,inhalatii,mecano ori kinetoterapie,proceduri de dermatologie,proceduri cosmetice de infrumusetare,impachetari anticelulita.Un sejur in aceasta statiune te face sa te recuperezi fizic,psihic si somatic,,E bine ca se pune accent si pe imbunatatirea conditiilor in statiunile din tara noastra,asfel atragem turistii atat din tara cat si din strainatate,ducandu-se si faima Romaniei peste hotare si din acest punct,.

 13. Aghinitei Maria says:

  Ma bucur ca Statiunea Sovata are acum un hotel de 5 stele Acest lucru a fost posibil datorită investiției celui mai mare prestator de servicii balneare din Europa Centrală – Danubius Hotels Group – care deține peste 56 de hoteluri în Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia și România.
  Acum poti sa te tratezi de infertilitate in conditiii civilizate. Multe statuni balneare au fost lasate in paragina. Sper ca acest lucru sa se intample cu toate statiunile din tara noastra!

 14. Rodica Granpier says:

  Nu am fost niciodata,o statiune superba,sper sa ajung intr-o zi 🙂

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …