Cel mai bun ou din Europa este oul ’’Din Ogradă’’. Iată magazinele din care-l poți cumpăra!

Banner Film Experience

oua-aviputnaSe spune mereu că produsele alimentare românești au un gust deosebit de bun!

O auzim atât de la străinii care ne vizitează țara, cât și de la românii care au cutreierat lumea și au comparat gastronomiile de pretutindeni.

Un succes recent obținut de o fermă din județul Vrancea, vine să reconfirme în forță acest lucru. AVIPUTNA Golești a primit cel mai mare premiu acordat de către Institutul Internațional al Gustului și Calității de la Bruxelles, cea mai importantă organizație mondială ce testează băuturile și produsele alimentare.

Doctorul Ștefan Balaban, fondatorul AVIPUTNA, ne spune pe scurt cum a ajuns oul românesc ’’Din Ogradă’’ la nivelul de exigență al celor mai antrenați și exersați degustători din lume:

’’Oul nostru a trebuit să îndeplinească standarde ridicate pentru ca somelieri  și chefi de calibru internațional să decidă acordarea celui mai mare premiu al evenimentului, cel de 2 stele!

Pentru ca votul să fie în totalitate corect, membrii juriului nu interacționează între ei, produsul nu are nici cel mai mic semn de identificare și este degustat ’’în orb’’, după ce a fost gătit în felurite moduri.

Oul ’’Din Ogradă’’ a învins prin aspectul vizual, mirosul, textura, savoarea și gustul după consum. Noi știm că ouăle noastre sunt deosebit de sănătoase și gustoase, deoarece le facem periodic analiza nutrițională și avem un lanț de producție modern și foarte bine pus la punct, dar suntem onorați că putem să venim în fața clienților noștri și cu recunoașterea oficială a celor 65 de chefi medaliați cu stele Michelin!’’, spune cu mândrie interlocutorul nostru.

Succesul oului românesc ’’Din ogradă’’ produs de AVIPUTNA Vrancea se datorează unei tehnologii unice în România, prin care găinile sunt crescute în mod liber, la sol, la fel ca în ograda fiecărui țăran. Secretul oului gustos și sănătos produs de AVIPUTNA este furajul natural, pregătit după rețete proprii.

Cumpărătorii găsesc Oul ’’Din Ogradă’’ în magazinele Carrefour, Selgros, Mega Image, Billa și Nic, din toată țara.

 Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Ma bucur ca la Golesti, in Vrancea mea natala,cineva a reusit sa creeze cava pentru sanatatea noastra! De obicei, producatorii de alimente (carne, paine, dulciuri, etc.) se intrec a adauga tot felul de chimicale ca sa-si rotunjeasca veniturile, in detrimentul sanatatii noastre. Niste oameni de toata isprava ,au reusit sa ne redea increderea ca, pe viitor, hrana plina de E-uri va disparea din alimentatia noastra.

  2. ghelbere elena says:

    Oul facut de gaina crescuta in ograda si hranit cu gaunte de porumb este normal sa fie gustos in comparatie cu ouale de la gaini crescute in spatii inchise si hranite cu combinate.

  3. (puiu) barbalata mirela says:

    Wow! Bravo. Ma bucur pentru ei. Am auzit de loc. Golesti din jud. Vrancea dar sincer nu stiam de existenta acestei ferme sau AVIPUTNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three − 3 =