Cu 5 ani mai tânăr prin crioterapie. Află în ce constă tratamentul

Banner Film Experience

Trecerea anilor, stresul și responsabilitățile zilnice, mari poluatorii din atmosferă și…gravitația, sunt câțiva dintre factorii care accelerează și accentuează procesul îmbătrânirii.

Deoarece fața este cea mai expusă este și prima pe care se pot citi semnele declinului. Vestea bună este aceea că apar o sumedenie de inovații în materie de reîntinerire, tratamentele faciale neinvazive fiind cele care câștigă teren.

Florica Munteanu, managerul clinicii Dermavital  ne vorbește despre un nou tratament antiageing, alternativa naturală a injecțiilor cu botulină. Se obțin efecte similare la un cost semnificativ mai redus, în condițiile în care tratamentul durează doar o oră și este foarte plăcut și relaxant. Nu există injecții, ace, înțepături, ci doar o stare profundă de bine și armonizare.

În ce constă tratamentul prin crioterapie

’’Mișcările repetate ale feței conduc la bine-cunoscutele riduri de expresie care cu vârsta se accentuează. După 40 de ani acestea devin vizibile și contribuie la aspectul căzut și obosit al feței, apare excesul de piele și acele nedorite pliuri și șanțuri.

Pentru recăpătarea rapidă a unui aspect tânăr, recomand rejuvenarea facială prin crioterapie. Punctul forte al tratamentului Leo Cryo O Intraceuticals  constă în aplicarea direct pe ten a unui cockteil extraordinar de eficient din vitaminele  A, C și E, în combinație cu elastină, acid hialuronic și colagen.

Se montează fiola ce conține acest elixir pe jetul special al aparatului și se folosește presiunea oxigenului pentru a facilita pătrunderea substanțelor în profunzime.

În doar o oră și fără nici un fel de efect secundar pacientul arată cu 5 ani mai tânăr pentru că se refac contururile căzute ale feței iar tenul capătă volum ajutat de acidul hyaluronic și colagenul din interior. Fața se luminează și șanțurile de expresie se estompează. Efectul se instalează imediat și este de durată’’, ne argumentează specialistul.

Cireașa de pe tort și secretul acestui tratament extrem de relaxant și binefăcător rezidă în faptul că pe durata măștii faciale, pe care cosmeticiana o aplică în funcție de nevoile pacientului, tenul este expus unei ploi de ioni negativi.

Florica Munteanu spune că aceștia sunt considerați vitaminele aerului pentru că armonizează procesele vitale din corp. În timpul tratamentului de rejuvenare facială prin crioterapie se produce o relaxare generală, cu efecte benefice asupra întregului organism, datorită efectului sinergic al vitaminelor, colagenului și acidului hyaluronic și ionilor negativi.

Pentru menținerea efectului de reîntinerire și prospețime acest tratament se efectuează în ritmul de o ședință pe lună.

Articol scris de Adriana Caranfil

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Da, am auzit de acest tratament. De fapt am mai citit despre el. Nu am facut niciodata, desi nu spun nu. Am aproape de ani asa ca, timpul isi spune cuvantul. Dar sincer, nu am incredere. De ce? Nu spun ca nu face bine, ci doar ca trebuie sa fii sigura de capacitatea medicului dermatolog. Si cum eu am experiente negative….doar bani luati….zic nu, din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =