De când n-ai mai făcut sex? Află acum despre tratamentul natural ajutător

Banner Film Experience

aqui ahora - sexSexul este un subiect tabu mai ales în societatea noastră caracterizata de multă pudibonderie. Este subiectul cel mai puțin discutat în familii și mulți copii nu primesc de acasă cele dintâi sfaturi cu privire la igiena sexuală și începerea vieții intime.

Se întâmplă acest lucru pe fondul faptului că nici adulților nu le place să-și rezolve problemele de acest gen. Foarte mulți bărbați pur și simplu refuză să recunoască că ceva ’’scârțâie’’ și se resemnează de timpuriu.

Femeile devin mai puțin interesate de sex după ce nasc și alocă foarte mult timp copiilor și grijilor casei, sfârșind prin a deveni indiferente față de această latură a vieții personale.

Există și persoane care după ce au trecut prin diverse episoade traumatizante – pierderea unei ființe dragi, a serviciului, a stimei de sine – nu mai sunt interesate de sex, ceea ce înseamnă deprivarea de una dintre bucuriile vieții – spune cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul celei mai mari companii cu capital românesc de suplimente alimentare.

Treptat se instalează apatia și dezinteresul, pe fondul unei vieți stresante și pline de griji, în ciuda faptului că știința a confirmat că o activitate normală din acest punct de vedere stimulează inima, creierul, încetinește îmbătrânirea și prelungește viața.

Din acest motiv am creat suplimentul alimentar Larvalbina, cu adresabilitate de la tinerețe până la senescență.

Poate vă mai amintiți de celebrul produs Apilarnil realizat cu mulți ani în urmă de Nicolae V. Ilieșiu, compus bazat pe studii clinice efectuate de pilonii științei românești și mondiale?

Produsul Larvalbina creat de mine este o reinterpretare a acestuia, dar cu calități mult sporite. Asta pentru că aplic o tehnologie superioară care reușește să păstreze intacte enzimele, despre care de multe ori am spus că vor fi revelația secolului în care ne aflăm.

Studiile clinice au confirmat de-a lungul timpului de ce este în stare acest produs, mai ales în forma perfect naturală. Principala sa calitate este aceea că stimulează glandele sexuale să nu-și înceteze activitatea și favorizează reîntoarcerea la o viață sexuală normală chiar dacă a existat o întrerupere și de câțiva ani a acesteia!

Datorită componentelor sale de excepție este un produs care susține cuplurile ce au probleme de fertilitate în dorința de a face un copil pe cale naturală. Comparativ cu 1990 fertilitatea a scăzut atât de mult încât statul însuși ar trebui să se implice în stimularea natalității mai ales din punct de vedere economic! – clamează Ștefan Manea.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, ne vorbește despre o pleiadă de alte afecțiuni  care pot beneficia de pe urma compoziției chimice a extractului de larve de trântor și a tuturor celorlalte componente:

Larvalbina conține săruri minerale,  dintre care calciul este cel mai semnificativ, vitamine, dintre care vitamina A și betacarotenul sunt cele mai bine reprezentate, aminoacizi în proporție de 11,4 g%.

Nu vă descriu tot tabelul elementelor chimice, acestea fiind mai degrabă apanajul cunoscătorilor, dar vreau să enumăr afecțiunile care pot fi beneficia de suportul acestui supliment de valoare excepțională: astenii, convalescență postoperatorie, pubertate întârziată, surmenaj fizic şi intelectual, îmbătrânirea prematură şi exagerată, dar mai ales asteniile sexuale.

Produsul corectează deficienţele care apar la persoanele de peste 30 – 35 ani, supuse unui grad mare de stres. Mă refer la problemele sistemului imunitar și la dezechilibrul hormonal, dar și la autoreglajul emoţional fără de care alte procese din corp pot fi compromise.

Mod de administrare:

Consultați-vă cu farmacistul din Farmaciile Hofigal aflate în toată țara, pentru a stabili doza optimă.

Produsul se ia în prize de câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi după mesele principale. Pentru probleme specifice, doza poate fi mărită la 8 capsule pe zi. 
Administrarea se face timp de 10 – 15 zile, cu o pauză de până la 7 zile, după care se poate relua.

Nu se recomandă la femeile însărcinate sau care alăptează. Fiind un produs revigorant și revitalizant nu se administrează seara târziu.

Produsul poate fi cumpărat din farmaciile Hofigal din toată țara sau din magazinele revânzătoare sau, mai simplu, pot fi comandate online, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil / Sursa foto: unica.ro


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Interesant! O sa il incerc si eu, sper ca il voi gasi si in farmaciile naturiste, pana acum am gasit produse dumneavoastra sau le-am solicitat si mi-au fost aduse!!!

  2. Dumitrescu Claudia says:

    Asa e! Cum scrie aici,eu am nascut 2 fetite si desi sunt tanara ,pot sa confirm cele scrise !

  3. alina says:

    cat costa ma intereseaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =