HOFIGAL lansează un nou produs enzimatic pe bază de drojdie de bere

Banner Film Experience

hofigal-drojdie-de-bere-alfalfaAcțiunea sinergică a acestor componente generează un compus echilibrat de fitonutrienți, multivitamine și minerale, ușor asimilabil.

Ștefan Manea, directorul general al companiei HOFIGAL spune că: ’’Enzimele și microenzimele prezintă asupra corpului uman efecte deosebite, de care nu ne putem lipsi dacă vrem să fim sănătoși. Lor le datorăm o digestie  normală și un bun metabolism, iar abordarea naturală a oricărei boli degenerative are ca punct de plecare folosirea într-o cantitate cât mai mare a vegetalelor bogate în enzime și/sau a extractelor din acestea.

Noul supliment alimentar combate factorii responsabili de apariția bolilor de inimă, acționează benefic în răceli și boli infecțioase și normalizează greutatea corporală grație cromului din drojdia de bere.’’

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, arată că ’’Divizia de cercetare de la HOFIGAL a realizat acest nou produs natural ’’Drojdia de bere cu alfalfa și siliciu organic’’ pentru a oferi pieței un nou supliment alimentar extrem de valoros pentru sănătate, indiferent că este vorba despre adulți sau copii.

Drojdia de bere în sine se comportă ca o adevărată uzină de medicamente și produce întreaga gamă de aminoacizi esențiali fiind capabilă să acopere carențele de vitamine ale complexului B.

Una dintre proprietățile sale cele mai benefice care interesează timpurile moderne,  este aceea de a ține sub control efectul devastator al hepatitelor virale,  conform studiilor de peste 20 de ani bine reliefate de literatura de specialitate.

Prin asocierea cu lucerna și topinamburul, bogat în siliciu organic, am obținut un produs care ajută la recăpătarea energiei vitale, suport al tuturor activităților fizice și psihice pe care le desfășurăm.’’

Acest produs se găseşte în farmaciile HOFIGAL din toată țara și în rețeaua de distribuție a farmaciilor partenere.  Îl poţi comanda online, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

 1. FETIC BIANCA says:

  multumim pt acest produs minunat felicitari Hofigal!

 2. ghelbere elena says:

  Multumim Hofigal ca va ganditi la sanatatea noastra

 3. Irina says:

  Mununat produs!
  Multumim si felicitari Hofigal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 1 =