Evită diabetul, a șaptea cauză de deces în viitorul apropiat, cu produse naturiste

Banner Film Experience

fitodiab-hofigalOrganizația Mondială a Sănătății spune că până în 2030 diabetul va reprezenta a șaptea cauză de deces la nivel mondial  – ne avertizează cercetător ing. Ștefan Manea – din cauza faptului că ne-am schimbat aproape integral modul de viață, iar alimentația este mai proastă ca oricând chiar dacă e mai abundentă!

Chiar și acele regiuni care odinioară erau un reper întrucât înregistrau oamenii cei mai sănătoși din lume, cu cea mai bună longevitate, astăzi au copii, tineri și adulți obezi într-un număr preponderent, aspect care favorizează în cel mai înalt grad instalarea unui diabet de tip 2.

Factorii de risc pentru diabetul zaharat

România se situează printre țările cu cea mai mare prevalență a diabetului zaharat din Europa: sedentarii, supraponderalii și obezii indiferent de vârstă, precum și persoanele de peste 40 de ani, au un risc mai mare. Riscul crește dacă intervine hipertensiunea arterială, dacă există în familie persoane cu diabet zaharat, iar pentru femei dacă au născut un copil cu greutatea de peste 4 kilograme.

Fitodiab, suplimentul alimentar cu acțiune hipogliceminată și de scădere a colestrolului

Pentru cei care se apropie de linia de pericol a instalării unui diabet zaharat – fapt care poate fi constatat prin analize de sânge – ca și pentru cei care au deja un diabet de  tip II noninsulino-dependent cu sau fără exces ponderal, divizia de cercetare de la HOFIGAL a creat produsul  Fitodiab.

El are în compoziție pulbere de afin, dud alb, teci de fasole și mesteacăn, plante culese și prelucrate în acord cu potențialul lor maxim – ne explică cercetător Ștefan Manea. Lista acțiunilor terapeutice ale acestora este foarte lungă și cunoscută încă din vechime, dar principal lor calitate comună este aceea că scad glicemia, care dacă nu este în limite normale generează nu numai diabet, ci foarte multe afecțiuni associate, de la cele cardiovasculare și renale până la distrugerea neuronilor și pierderea vederii.

Fitodiab este un  produs bine tolerat, cu calități antioxidante și efecte hipoglicemiante și de scădere a colesterolului. Prin acţiunea sa preponderent periferică, produsul poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip I mai numit și insulino-dependent, inducând o mai bună echilibrare a bolii, fără ca insulinoterapia să fie întreruptă” – detaliază interlocutorul nostru.

Cum se adminstrează Fitodiab de la HOFIGAL

Adminstrarea suplimentului alimentar Fitodiab se face în funcție de tipul bolii şi de nivelul glicemiei:

Astfel, doza utilizată variază între 2-6 comprimate/zi şi anume: 

  • la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masă principală;
  • la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, câte una la fiecare din cele trei mese principale şi una la gustarea de la ora 11;
  • la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, câte una la cele trei mese principale şi la cele trei gustări.

Se recomandă ca Fitodiab să se utilizeze în asociere cu medicaţia antidiabetică convenţională și după consultarea medicului curant. Produsul poate fi achiziționat din farmaciile HOFIGAL sau cele asociate, dar cel mai simplu poate fi comandat online dând click aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Laura Dumitrache

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 5 =