În Vest, ridurile sunt șterse în pauza de masă

Banner Film Experience

Se spune că femeile se îmbracă pentru alte femei, dar se coafează și machiază pentru ele însele. De ce? Pentru că felul în care te simți este intim legat de încrederea în sine pe care ți-o dau o înfățișare agreabilă și care să nu trădeze trecerea timpului.

Faptul că în ultima vreme au explodat procedurile cosmetice care promit reîntinerirea,  a făcut ca multe femei, dar și bărbați, să poată constata pe pielea lor bucuria de a arăta mai tânăr, dar și efectele dezagreabile, terifiante uneori, ale unor intervenții chirurgicale ce s-au sfârșit prost, cu mutilarea ’’împricinaților’’.

Astăzi există zeci de metode pentru  a trata ridurile, se investesc mulți bani în cercetare și mereu apar inovații în îngrijirea pielii. Numai că trebuie să fim atenți pe mâna cui ne lăsăm.  Este obligatoriu să preferăm o clinică cu avizele la zi și tehnologie autentică, în dauna unui salon obscur, mai ieftin poate, dar cu personal necalificat si aparatură de proastă calitate. Consecințele, dacă sunt nedorite, pot fi pentru toată viața!

Florica Munteanu este  manager la DERMAVITAL, o clinică unde se practică terapiile de înfrumusețare neinvazive. Aflăm de la ea la ce să fim atenți atunci când ne hotărâm să facem o corecție estetică.

’’Eu cred ca de cele mai multe ori ,, ne grăbim”,  nu avem răbdare să ne informăm suficient,  și ne luam după reclamele bombastice – spune interlocutoarea noastră.  Mulți dintre pacienți vor un rezultat spectaculos, imediat, fără să fie pregătiți de consecințe.

Am văzut cu toții la televizor, cazul avocatei de la Iași injectate cu o substanță neconformă de către un medic iresponsabil și care din cauza mutilărilor survenite a fost efectiv nevoită să iasă din circuitul social vreme de câțiva ani, până s-a recuperat! Acum se află în proces cu clinica respectivă, proces care a secat-o afectiv și financiar! Este absolut dezolant că așa ceva se poate întâmpla!

De curând a venit la noi o tânără de 18 ani, care solicita injecție cu acid hialuronic. I-am explicat de ce nu este indicat nici medical nici estetic să suporte această procedură, dar ea tot a făcut-o, într-o altă clinică. Și culmea, cu Botox!

În Vest – acentuează Florica Munteanu – ridurile se șterg în pauza de masă! Vreau să spun că procedurile de rejuvenare sunt foarte la îndemână  iar  tehnologiile nu interferează cu procesele biochimice naturale ale corpului, clinicile de profil fiind riguros controlate și cu toate certificările la zi. În mai puțin de 30 de minute poți beneficia de o intervenție rapidă, în conformitate cu vârsta și nevoile reale pe care le ai. În aceeași zi arăți mai tânăr cu 10 ani, fără nici o consecință ulterioară nedorită  în planul sănătății și al esteticii. Trebuie știut că acolo unde s-a injectat o dată se distruge țesutul, și de la o anumita vârstă nu va mai fi posibilă nici o intervenție’’ – subliniază apăsat interlocutoarea noastră.

În consecință, sunt de dorit terapiile  neinvazive înainte de orice intervenție radicală, într-o instituție/clinică de profil, cu personal avizat și păstrarea obligatorie a stării de sănătate.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. (puiu) barbalata mirela says:

    A devenit o “moda” din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − two =