Înscrie-te și tu la Salonul Național de Fotografie Turistică!

Banner Film Experience

concurs de fotografie turisticaS-a dat startul la inscrieri pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul Agentiei Romane de Turism si Evenimente, organizeaza o noua editie a Salonului National de Fotografie Turistica!

Expozitia – concurs are in vedere, inca o data, sa atraga cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti, tema editiei XIX oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionati de calatorie si cunoastere.

Turismul responsabil in Gradina Carpatilor”, tema centrala a editiei,  indeamna la dezvoltarea aqui-ahoraviziunii turistice a Romaniei, ce trebuie privita in cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie sa aibe grija de valorile sale naturale si culturale.  Conservarea mediilor si identitatilor specifice pentru asigurarea unei durabilitati culturale, ecologice, sociale si economice ar trebui sa fie o preocupare a tuturor. 

Concursul de fotografie doreste sa ofere o viziune in imagini a potentialului Romaniei pentru practicarea unui turism responsabil.

Categorii de concurs:

I.    Natura si biodiversitate
II.   Pulsul comunitatilor
III.  Expresii culturale
IV.  Mestesuguri
V.   Viata la sat
VI.  Fenomene urbane
VII. Turism si sanatate

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 15 iulie – 20 octombrie 2014 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro si completarea formularului pentru participanti.   

Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XIX a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere le puteti gasi pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.            

De asemenea  puteti vizita si  pagina de facebook  a revistei  Vacante&Calatorii cu un simplu click pe http://www.facebook.com/vacantesicalatorii/.

Aceste eveniment este organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Persoana de contact:
Raluca Eftimie
Tel: 021.312.58.40
Mobil: 0729.019.431
E-mail: raluca.eftimie@gm.ro


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + four =