SĂNĂTATE

Vindecă-te singur!

Comments (10)
 1. Lamiita Durac says:

  Sunt convinsa 100 % de asta . Boala se instaleaza acolo unde ii permitem noi dar nu toti suntem capabili ( desi in fiecare din noi exista puterea ) sa opunem rezistenta mental . 🙁

 2. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Boala apare acolo unde o lasam noi sa apara prin lipsa de miscare si gandire negativista.

 3. suzana suzy says:

  Starea de spirit pe care o ai atunci când ești bolnav, acceptarea si rezistența pe care o depune subconștientul, dar mai ales emoțiile pe care le degaja corpul tău în raport cu un fapt de viață, joacă un rol covârșitor în succesul oricărei terapii.

 4. Agache Lucica says:

  Daca un pacient este in stare de socnu poate sa faca tratament nici sa fie operat.Cand esti coplesit de sentimente-toxice starea de vindecare se suspenda.Orice terapie este secundara in raport cu emotiile pe care corpul le traieste.Orice emotie schimba biochimia organismului.Celulele isi inchid receptorii atat pentru tratamentul interior cat si pentru cel exterior.Cel care hotaraste vindecarea esti chiar tu.

 5. Aghinitei Maria says:

  Da, mereu am citit ca te poti vindeca singura , daca crezi cu adevarat si-ti spui tot timpul ca vrei fii sanatoasa si astfel iti poti comanda creierului sa actioneze pt. sanatate, dupa cum si gandurile negre ne pot face rau. am c itit ca : “daca oamenii ar sti puterea gandului, nu ar mai avea nicodata ganduri negre” !

 6. Goleanu Anisoara says:

  Efectul PLACEBO a fost dovedit de experti.Eu sunt de acord cu ei, optimismul ,speranta, increderea,dragostea de viata-fac minuni!Autovindecarea nu este o inchipuire, o fantasma,e chiar o realitate pe care o putem trai si noi.

 7. Rodica Granpier says:

  Toţi avem o capacitate de autovindecare, iar această terapie o amplifică, sugerându-i organismului o vindecare în propriul ritm…trebuie doar sa gasim calea cea buna…

 8. (puiu) barbalata mirela says:

  Asa este, vindecarea vine din noi. Trebuie sa credem cu tarie in noi, sa ne schimbam parerea despre noi insine, sa invatam sa iertam si sa ne iertam iar restul vine de la sine.

 9. Goleanu Anisoara says:

  Cred in puterea gandului,dar nu chiar asa de mult incat sa las vindecarea numai la latitudinea lui.Dar e bine sa fim optimisti,sa credem in noi,sa avem rabdare,sa ne informam.

 10. ghelbere elena says:

  Gandirea pozitiva face minuni in toate situatiile nu numai in cazurile de boala. Trebuie sa gandim: ma voi vindeca, voi reusi si chiar se poate intampla.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …