LIFESTYLE

Terapie prin dragoste necondiționată

Next ArticleVindecă-te singur!
Comments (13)
 1. Barascu Violeta Ramona says:

  Big like pentru dragalasele animalute

 2. spuma says:

  articol interesant

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  si copiii mei isi doresc un catel

 4. suzana suzy says:

  Cu siguranta, fiecare dintre noi a observat la un moment dat cu cata placere, bucurie si simplitate interactioneaza copii cu animalele de companie.

 5. Tolea nicoleta says:

  foarte ineresant articolul si este 100% adevarat

 6. suzana suzy says:

  Terapia cu animale este o practica perfect normala, nu este de domeniul paranormalului si nici nu-ti trebuie studii de specialitate.

 7. roman ovidia says:

  animalele pot ameliora starea psihicului şi nivelul de comunicare interpersonal, pot spori încrederea de sine. Este o certitudine că pisicile şi câinii sunt de real folos bolnavilor de cancer să îşi depăşească sentimentele de anxietate, de izolare şi disperare.

 8. Agache Lucica says:

  Cainele dintotdeauna a fost si este considerat prietenul cel mai bun al omului.

 9. Aghinitei Maria says:

  Un articol interesant, in care este aratat faptul ca te poti vindeca cu terapia prin dragoste si ca animalele de companie: cainii si pisicile au un rol mare in aceasta terapie. Cainii au o dragoste neconditionata pt. oameni si simt cand omul este bolnav, iar cainii antrenati simt organul bolnav si-si avertizeaza stapanul( de exemplu, cand creste glicemia, sau cand este pe care sa faca infarct, il avertizeaza, salvandu-i asfel viata ). Pisicile neutralizeaza undele emise de un organ bolnav. Ele sunt consumatoare de energie negativa si se aseaza pe zona organului bolnav si imediat ne simtim mai bine. Inca un motiv in plus ca sa iubim animale !

 10. Agache Lucica says:

  Ciinii si pisicile au un rol important in terapia prin dragoste neconditionata.
  Pisicile au capacitatea de a neutraliza starile de anxietate si depresie,iar cainii pot anticipa aparitia unor crize de epilepsie sau emotii cerebrale la stapanii lor.Posesorii de caini au o incredere si o stima de sine superioara.
  Sa iubim aceste fiinte nevinovate care stiu sa ne iubeasca neconditionat.

 11. kamy kamytza says:

  Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

 12. Goleanu Anisoara says:

  Orice animal de companie aduce o mare bucurie in viata noastra si sanatatea nu are de suferit.Dimpotriva! O pisica, un caine sau orice alta vietate de care te atasezi te ajuta sa treci peste necazuri,peste probleme de sanatate prin prietenia si devotamentul pe care ti le ofera neconditionat. O pisicuta care iti toarce in poala, un caine care se cuibareste langa tine- sunt prieteni care nu-ti cer nimic,doar dragoste!Depresia, bolile de inima-sun t boli care se amelioreaza vizibil cand ai alaturi un prieten necuvantator ,dar credicios si iubitor.

 13. Doina Bontas says:

  Dragostea fata de animale se mosteneste !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …