Mănânc mai mult când e frig afară! De ce?

Banner Film Experience

mananc-mai-mult-cand-e-frig-afara”Este normal să se întâmple acest lucru pentru că depindem de starea vremii mai mult decât ne dăm seama. Când zilele se scurtează și e frig organismul simte nevoia unor mâncăruri mai consistente și atunci preferăm produsele mai încărcate de proteine, care să ne să aducă energia fizică și psihică de care avem nevoie pentru a traversa sănătoși anotimpurile reci” – explică doctor în farmacie Anca Daniela Raiciu.

Oamenii care trăiesc în ținuturile reci și cei care trăiesc în țările cu climă caldă au nevoi calorice diferite

”Multe persoane se îngrașă toamna și iarna pentru că mănâncă mai mult, mai consistent și organismul își pune ceva deoparte pentru a face față zilelor reci.

În timp ce populațiile africane consumă mai puține calorii, mulțumindu-se mai degrabă cu fructe și legume, populațiile care trăiesc mai aproape de poli au nevoie, în medie,  de până la 1000 de calorii în plus pentru a-și menține starea de bine.

Este un fapt constatat științific, că zilele scurte, reci și înnorate afectează confortul nostru fizic și psihic. Pentru a-l recăpăta, vom merge pe mese de dimineață mai proteice, din care să nu lipsească ouăle, brânza, cerealele, pe ciorbe și supe calde la prânz, carne și legume la masa de seară.

Chiar este recomandat să luăm din alimentație mai multe calorii, dar atenție, aceste trebuie luate din mazăre, ciuperci, sfeclă roșie, linte, năut și din carne de bună calitate și nu din produse de fast-food sau din dulciuri, dești tentația e mare!”

Maceratul de salvie, un produs natural care revigorează organismul și are proprietăți antiseptice

”Uneori doar hrana nu este suficientă pentru a aduce energie și tonus și pentru a înlătura pericolul depresiei, mai frecventă în anotimpurile reci.

Recomand maceratul din ulei de salvie, un produs natural care completează deficiențele nutriționale și revigorează organismul. Prin compușii conținuți, acesta contribuie la refacerea și menținerea tonusului general al organismului în surmenaj fizic, psihic și intelectual, în stările de nervozitate și tensiune nervoasă, în stările de oboseală.

Recomand acest supliment alimentar de la HOFIGAL și  pentru un alt motiv și anume acela că lunile reci aduc mai multe gripe și răceli decât în celelalte perioade ale anului. Maceratul de salvie este și un antiseptic care împiedică dezvoltarea microorganismelor și chiar le distruge, având o acțiune benefică asupra sistemului respirator, datorită calităților sale antiseptice. Astfel, se dovedește a fi mai  mult decât util în procesele inflamatorii ale tractului respirator: răceală, stări gripale, tuse, și se administrează 1 până la 2  capsule moi de 3 ori pe zi după mesele principale.” – concluzionează interlocutoarea noastră.

Salvia este și o plantă cu calități spirituale, cele mai vechi tratate despre plante vorbind la superlativ despre caracterul ei esoteric și proprietatea de a stimula și induce energia banilor. Daca vrei să afli mai multe detalii, citește și articolul Anca Daniela Raiciu – Iată planta care atrage banii în casa ta, publicată pe site-ul AQUI AHORA aici.

Maceratul de salvie poate fi cumpărat de la farmaciile HOFIGAL din toata țara, de la farmaciile partenere sau, cel mai simplu, poate fi comandat online, dând click aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Luiza Dumitrescu

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =