Mergeți la mare! Calitatea apelor de îmbăiere, optimă!

Banner Film Experience

mergeti la mare, calitatea apei optimaÎncă din 15 mai, Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a început monitorizarea calității apei de îmbăiere.

Până în prezent, toate probele recoltate s-au încadrat în valoarea de referință a standardului, în conformitate cu legislația europeană și românească în vigoare.

Întrucât a existat o alertă cu privire la apa mării din zona litoralului bulgăresc, ca urmare a solicitării Ministerului Sănătății s-a organizat o acțiune de suplimentare a recoltei de probe, în zona limitrofă frontierei cu Bulgaria.

Din datele înregistrate la Serviciul de internări a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, în ultimele 5 zile NU s-au înregistrat cazuri de suspiciune de hepatită tip A la persoane, turiști sau localnici din zona litoralului românesc. aqui-ahora

Turiștii sunt așteptați pe litoralul romanesc cu tarife atractive în cadrul programului „ Zile gratuite de vacanță”, cu servicii turistice pentru toate bugetele.

Asociația Litoral – Delta Dunării împreună cu partenerii,  organizează pe litoral o serie de evenimente la care sunt invitați să participe atât constănțenii, cât și turiștii aflați pe litoral.

Sursa: Comunicat de presă ALDD


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nineteen =