Operație GRATUITĂ și 5000 de lei premiu pentru cele mai mari varice!

Banner Film Experience

operatie-gratuita-cele-mai-mari-variceSuferi de varice de mult timp, dar nu ai găsit timpul și banii necesari pentru a te opera? Sunt inestetice, dureroase și au devenit extrem de mari?

Știai că dacă nu sunt tratate, varicele pot fi responsabile de hemoragii, tromboze sau chiar embolie pulmonară, afecțiune frecventă și cauză de mortalitate?

Varicele apar atât la femei ca urmare a gravidității, cât și la bărbați, cauzele generale fiind ereditatea, sedentarismul, obezitatea, profesiile în care ești nevoit să stai mult în picioare etc.

Operează-te GRATUIT și primește și 5000 de lei premiu!

Hiperclinica de varice Tulkarem, cunoscută prin intervențiile chirurgicale de succes chiar și în cazurile disperate,  te încurajează să redevii sănătos! O echipă de medici reputați în frunte cu  doctorul Mohammed Abu Baker, inventator al unei metode unice în lume de tratare a varicelor, vor efectua un maraton de intervenții chirurgicale.

Înscrie-te și tu la Maratonul de varice din data de 18 decembrie!

Iată pașii de parcurs:

  • Mai întâi, obține un voucher pentru sănătatea picioarelor tale!

Acesta îți oferă  10% reducere la orice consultație și intervenție chirurgicală. Dă click aici  pentru a vedea cum intri în posesia unui voucher de discount.

IMPORTANT

Posesorul celor mai mari varice va fi operat GRATUIT și va pleca acasă cu 5000 de lei premiu.

Programează-te la o consultație chiar acum!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. bulmoaga ana maria says:

    Interesant articol.bv pt initiativa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + eighteen =