Turkish Airlines inaugurează ruta către San Francisco. Vezi aici orarul zborurilor

Banner Film Experience

București, 14 aprilie: Turkish Airlines continuă eforturile susținute de a conecta Istanbulul cu cele mai mari centre turistice și de afaceri ale lumii. Astfel, de curând a fost adăugată o nouă rută în portofoliul companiei aeriene – San Francisco.

Zborurile către această destinație vor fi operate de cinci ori pe săptămână, dus-întors, în zilele de luni, marți, joi, vineri și duminică. San Francisco se adaugă celorlalte 10 destinații pe care Turkish Airlines le operează în America: Buenos Aires, Sao Paolo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston și Montreal.

Pentru a marca acest eveniment, primul zbor pe noua rută a fost efectuat cu o aeronavă Boeing 777-300, denumită Safranbolu, personalizată în exterior cu imagini care să simbolizeze legătura dintre cele două orașe – Istanbul și San Francisco.

Orarul zborurilor către San Francisco, valabile începând cu data de 13 aprilie:

Numărul zborului Zilele Plecare Sosire
TK 079 Luni, Marți, Joi, Vineri, Duminică IST 13:05 SFO 16:25
TK 080 Luni, Marți, Joi, Vineri, Duminică SFO 18:10 IST 17:05 +1

Despre San Francisco:

Al doilea cel mai mare oraș din California, San Francisco a devenit, prin bogata sa moștenire istorică și prin poziționarea geografică, una dintre cele mai populare destinații turistice și de afaceri din întreaga lume. Celor care îl vizitează le oferă un mix spectaculos de culturi, stiluri arhitectonice, dar și o expunere extraordinară la unul dintre cele mai mari centre de afaceri din lume, în special la companiile din domeniul IT.

Orașul se întinde pe o suprafață de 121 de kilometri pătrați și  este al doilea din Statele Unite ale Americii, după densitate. San Francisco beneficiază de un sistem de transport în comun foarte bine dezvoltat, cu legături atât intra-urbane, cât și extra-urbane.

Printre atracțiile turistice din San Francisco se numără Alcatraz, Exploratorium-ul sau Muzeul de tehnologie, podgoria din Napa sau Yoemite Park. Spre deosebire de Los Angeles, temperaturile din San Francisco sunt mai degrabă scăzute, dar, chiar și așa, San Francisco rămâne una dintre primele 10 destinații din întreaga lume.

DespreTurkish Airlines:

Fondată în anul 1993, cu o flotă de cinci aeronave, Turkish Airlines, companie membră a Star Alliance, este astăzi o linie aeriană de 4 stele, cu o flotă de 269 de aeronave (de pasageri și cargo), care operează către 266 de destinații – 233 internaționale și 43 interne. Potrivit studiului Skytax 2014, Turkish Airlines a fost desemnată “Cea mai bună linie aeriană din Europa” pentru al patrulea an consecutiv și “Cea mai bună linie aeriană din Sudul Europei”, pentru al șaselea an la rând.

Sursa: Comunicat de presa Turkish Airlines


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Aghinitei Maria says:

    Turcii fac totul pentru a dezvolta turismul care aduce o buna parte la PIB. Si o linie aeriana directa Turcia -San Francisco este o initiativa laudabila. Legatura stabilita , cu curse dus intors , 5 zile pe saptamana, va asigura un aflux de vizitatori americani dornici de excursii si au ce vedea, caci Turcia este o tara cu locuri fermecatoare!

  2. Goleanu Anisoara says:

    Turcii cuceresc si America!N-ar fi ceva nou, ne-au cucerit odata si pe noi,i-am “batut” si noi…Acum ,nu mai e vorba de batalii scaldate in sange,acum sunt altfel de batalii;turismul se dezvolta peste tot unde e ceva interesant de vazut si aduce mari venituri .Turcia este o tara frumoasa ,unde sunt multe locuri de vizitat,dar, si America este “tara tuturor posibilitatilor”! Avioanele circula continuu intre cele doua zone,care au ce arata turistilor,ce sa mai spunem!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 5 =