LIFESTYLE

3096 de zile – o poveste cutremurătoare – vezi trailer

Comments (13)
 1. Lamiita Durac says:

  Multumim ptr recomandari , il voi cauta si cu siguranta o sa-l vizionez .

 2. Myrvold Laura Loredana says:

  Inca nu l-am vizionat, desi am auzit si am citit despre aceasta poveste trista a acestei fete..o sa-l caut si o sa-l vizionez, desi ma impresioneaza pina la lacrimi asemenea filme, inspirate din fapte reale…

 3. Goleanu Anisoara says:

  Filmul este un semnal de alarma in aceste vremuri cand dispar mereu copii.Persoanele cu probleme psihice trebuie urmarite cu mai multa atentie, verificate periodic ,ca sa nu se mai intample asemenea tragedii.

 4. suzana suzy says:

  In carte este relatata si tentativa de sinucidere, singura modalitate prin care Natascha spera sa scape intr-un final din mainile rapitorului.

 5. suzana suzy says:

  Mi-a placut pentru ca in principal ma asteptam sa nu fie ceva de cine stie ce pretentii, iar surpriza oferita de dramatismul povestii era ceva surprinzator, pelicula reusind sa iti capteze simturile pana la final, cand ardeai de nerabdare sa vezi cum sa termina… Chiar daca inceputul lasa sa se cunoasca unele aspecte, tot astepti confruntarea pentru restul emotiilor. Il recomand cu placere oricui are rabdare si starea necesara pentru a urmari o drama reusita.

 6. Goleanu Anisoara says:

  Acesta fata reuseste sa scape totusi dar, cate reusesc?Sunt multe astfel se sclave dare dispar, se sinucid,sau mor ucise.De data asta, se sinucide criminalul!

 7. Agache Lucica says:

  3096 de zile-este un film care reuseste sa creeze in spectator stari extrem de puternice,dezgust,ura,durere,revolta,furie.Rapirea copiilor este un fenomen contemporan pe care nu-l putem ignora,greu de gestionat atat de catre cei implicati cat si de comunitate.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Sunt ,din nefericire ,astfel de situatii si in viata reala, nu numai in filme.Dispar copii si doar o parte mai sunt gasiti.Unde dispar? Acest film descrie chiar una dintre ele.Sunt multi psihopati printre noi,par oameni normali dar recurg la fapte abominabile.Victimele cele mai multe sunt copii,usor de pacalit cu o ciocolata.

 9. Aghinitei Maria says:

  Nici nu pot sa citesc aceasta descriere a filmului, decat cu sentimente de oroare mai ales ca este o ecranizare dupa un fapt real. Cum poate fi un semen de-al nostru atat de inuman . Cred ca pt. astfel de specimen pedeapsa cu moartea este prea blanda ! 🙁 Nu pot sa vad un asaemenea film.

 10. roman ovidia says:

  Ecranizare a memoriilor Nataschei Kampusch, fetița răpită în 1998 la vârsta de 10 ani în Viena și ținută captivă timp de 8 ani, filmul descrie zilele petrecute de aceasta în captivitate și relația ei cu Wolfgang Priklopil, bărbatul care a răpit-o, precum și momentul eliberării din captivitate.

 11. Agache Lucica says:

  Filmul descrie memoriile fetitei de 10 ani rapita de un psihopat si tinuta ostatica timp de 8 ani.Din fetita vioaie si plina de viata micuta s-a transformat intr-o adolescenta stearsa,supusa tortionarului.Acesta o radea in cap,o tinea imbracata urat,o infometa,o batea si o certa mereu.
  Doar la ziua ei ii aducea tort sau mici cadouri de Craciun.Fata nu renunta la visul de a se elibera si intr-o zi la o clip de neatentie a psihopatului,fata reuseste sa fuga la politie.Este recuperata de parintii ei,iar psihopatul de disperare se sinucide.Pacat ca inca se mai intampla si in ziua de azi fenomen de a se rapi copii.-.

 12. Aghinitei Maria says:

  Ecranizare a memoriilor Nataschei Kampusch, fetița răpită în 1998 la vârsta de 10 ani în Viena și ținută captivă timp de 8 ani, filmul descrie zilele petrecute de aceasta în captivitate și relația ei cu Wolfgang Priklopil, bărbatul care a răpit-o, precum și momentul eliberării din captivitate.
  Nici nu pot sa citesc aceasta descriere a filmului, decat cu sentimente de oroare mai ales ca este o ecranizare dupa un fapt real. Cum poate fi un semen de-al nostru atat de inuman . Cred ca pt. astfel de specimen pedeapsa cu moartea este prea blanda ! Nu pot sa vad un asaemenea film ! 🙁

 13. Rodica Granpier says:

  Clasificarea dispariţiilor de copii, pe baza primelor indicii, este extrem de importantă pentru că poate accelera ancheta. Stabilirea rapidă a unui plan de acţiune eficient este extrem de necesară pentru găsirea în viaţă a copiilor, pentru că cea mai mare parte a victimelor sunt într-un mare pericol în primele ore de la dispariţia lor.Un film tragic….

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …