VIAȚĂ ȘI OAMENI

Biserica a condamnat operațiile estetice timp de secole

biserica condamna operatiile estetice
Previous ArticleFrigul din noi
Comments (4)
 1. spuma says:

  atunci cind este un defect inteleg ar sa reconstuiesti permanent nu

 2. Lamiita Durac says:

  Nu-mi inchipuiam ca dateaza de atata vreme chirurgia plastica ….. Nu am nimic impotriva acesteia cand e facuta ptr o cauza adevarata .

 3. Goleanu Anisoara says:

  Te vrei frumoasa dar se intampla cu totul altceva! Natura face totul perfect, de ce sa schimbi ceva ce este natural , normal? Frumusetea vine din interior, ceea ce se vede dinafara,e trecator,n-are rost sa schimbi.

 4. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu am stiut ca dateaza din sec. 1 e.n. si cu mult mai in urma, dar nu am nimic impotriva ei. Desigur, este indicat sa nu exageram, pentru ca, astfel, nu mai suntem noi, devenim altcineva sau altceva.
  Da, sunt de acord cu ideea ca fericirea vine din interior, dar, sa recunoastem….cate dintre noi aplica aceasta “lege”? Sunt convinsa ca toate , daca ne-am putea permite, am retusa ceva la infatisarea noastra sau la corpul nostru. Aceasta dorinta este, cu atat mai puternica cu cat, consideram ca avem un defect sau ne lovim in societate de anumite prejudecati privin infatisarea noastra. Iar femeia, dintotdeauna, a fost “tunul de bataie”.
  In ultimii ani insa, a devenit o “boala” si pentru barbati: imaginea de sine, dorinta de frumos….de aici si operatiile estetice. 🙂

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …