LIFESTYLE

Cafeaua bunei dimineţi

Comments (12)
 1. suzana suzy says:

  Inceputul, deschiderea in Lumina Bunei Dimineti aseaza toate ce vin pe urma intr-o singura cale: Frumusetea.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Cafeaua de dimineata este startul intr-o noua zi, e bine sa nu-l ratam.Daca incepi ziua in aroma imbietoare de cafea,vei avea o zi frumoasa!La mine, se potriveste de minune!

 3. roman ovidia says:

  Cafeaua iti ajunge in stomac, si imediat are loc o tresarire generala. Ideile incep sa se miste aidoma batalioanelor pe campul de lupta si incepe batalia. Amintirile vin in galop, in bataia vantului. Cavaleria usoara a comparatiilor soseste intr-un atac magnific, artileria logicii se grabeste cu munitiile, iar spiritul loveste ca un tintas de elita. Hartia se acopera treptat de cerneala, batalia scrisului incepe, iar la sfarsit totul se termina cu torente de cafea, praful de pusca al acestei lupte. (Honore de Balzac)

 4. Mihail says:

  Așa-i! Eu, cel puțin, nu văd viața fără cafea. Ar fi un chin… 🙂
  Asta și pentru că „ambrozia” de care pomeneați a fost liantul celei mai scumpe prietenii pe care am experiat-o până acum…

 5. suzana suzy says:

  Milioane de oameni isi incep ziua cu o ceasca de cafea, iar despre imaginea aceasta se poate spune ca a devenit un cliseu al unei dimineti reusite.

 6. roman ovidia says:

  Cafeaua a devenit parte din viata noastra, ne este greu sa ne imaginam de multe ori cum ne-am putea descurca daca nu ar mai exista. Pentru multi dintre noi, o zi nu incepe niciodata decat dupa ce ne-am savurat cafeaua.

  Aceasta legatura dintre oameni si cafea nu este deloc noua, existand mentionari ale acesteia inca din secolul al XV-lea.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Cafeaua ne spune “buna dimineta” si ne face ziua buna!

 8. … cafeaua… acest rau … necesar

 9. Ficea Adina says:

  Bună dimineața…. Nu sunt o consumătoare de cafea, dar mai beau cappucinno și mănânc un sandviș

 10. ghelbere elena says:

  Nici de vorbit nu pot daca nu mi-am baut dimineata cafeaua. Un obicei rau dar atat de placut!

 11. (puiu)barbalata mirela says:

  Nu stiu altii cum sunt, dar eu……Pentru mine este o placere sa beau cafeaua dimineata….nu, rectific, este fericire. Da, eu savurez cafeaua de dimineata(uneori mai beau si la servici una, mai rar, dar nu este acelasi lucru), o simt, o delectez. O jumatate de ora aloc cescutei de cafea si ascult stirile de la ora 6 – 6.30.
  Daca ar trebui sa renunt la ea, as fi nefericita nu pt ca nu am doza…..ci pentru ca mi-ar lipsi aceea juma’ de ora de fericire.

 12. Goleanu Anisoara says:

  Nu beau dimineata cafea niciodata pe stomacul gol.mananc doua lingurite de miere , un ou si ce se mai gaseste si apoi, savurez cafeaua! E cireasa de pe tort!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …