SĂNĂTATE

Căldura și bolile cardiovasculare

Previous ArticleDragoste cu părul alb
Comments (2)
  1. Aghinitei Maria says:

    Cardiacii trebuie sa se protejeze in zilele calduroase, pe langa tratamentul alopat, ei trebuie sa evite iesirea in orele de varf a zilelor caniculare. Se recomanda tratamentul cu suplimente Hofigal, care conțin plante cu efect venotrofic și antiinflamator la nivelul peretelui vascular. Se pot folosi: gemoderivate din muguri de castan, mlădițe de afin, muguri de plop, ulei de catină, spirulină, ulei de pește, extracte de salvie, extracte de sâmburi de strugure.
    .

  2. Goleanu Anisoara says:

    Pacientii cu probleme cardiovasculare sunt termosensibili. La frigul iernii, la caldura verii,la vreme de ploaie, au probleme serioase de sanatate. Ei trebuie sa ramana in casa mai ales in zilele toride ale verii.Vedem mereu persoane cazute ca popicele pe strada si salvarile tiuind,alegand catre ei. Uneori,e prea tarziu,din pacate.Cei ce se stiu cu astfel de probleme, trebuie sa inteleaga sa ramana acasa,la umbra, sa-si ia medicatia prescrisa de medic, sa consume lichide racoritoare.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …