VIAȚĂ ȘI OAMENI

Dragoste cu părul alb

Comments (2)
  1. Aghinitei Maria says:

    Timpul lasa urme adanci pe chipul omului, dar inima ramane tanara si la orice varsta dragostea poate sa aduca sufletului alinare.
    Povestea aceasta insa mi-a lasat un gust amar , caci dupa ce el si-a petrecut viata si s-a bucurat de ea 70 de ani, ramanand vaduv, s-a intors la cea pe care a lasat-o ca pe o frunza in vant. Dureros pentru ea, eu nici nu m-as fi uitat la un astfel de personaj!!! Daca era o cojuctura scuzabila as mai discuta, dar asa : no comet!

  2. Goleanu Anisoara says:

    Sa nu lasam singuratatea sa ne amarasca sufletul! La nici-o varsta nu e prea tarziu! E greu sa fii singur la batranete, cand nu are cine sa-ti aduca un pahar cu apa, sa n-ai cu cine vorbi.Copiii au viata lor, nu poti sa-i deranjezi mereu,chiar daca sunt atenti si te ajuta cu mare placere.Un om langa tine la batranete, inseamna sa-ti prelungesti frumos viata, sa razi din nou, sa ai cu cine sa imparti bucuriile si necazurile vietii.E mare lucru!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …