SĂNĂTATE

Biorezonanța, medicina viitorului?

Comments (7)
 1. ANITA says:

  am fost si eu la o consultatie de biorezonanta si o echilibrare energetica si se pare ca din ce in ce tot mai multi oameni cred in biorezonanta .Tot ce cunosteam despre mine din analize si de la medici mi s-a spus de catre acest specialist .Da ,cu siguranta o devina medicina viitorului.

 2. spuma says:

  am fost cu fetita mijlocie si ceea ce mi-a spus medicul specialist mi-a confirmat dar am avut putina indoiala viitorul va decide

 3. Ana Prisacaru says:

  Nu am apelat inca la acesta forma de terapie alternativa dar am citit numai de bine despre biorezonanta!

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  nu am apelat pana acum la biorezonanta, dar cu siguranta ar trebui sa fie mai des folosita, mai ales pentru noi, cei cu frica de mers la medic.

 5. suzana suzy says:

  Biorezonanța eu nu cred ca face minuni , nu face minuni in locul nostru si nici nu ne vindeca daca noi nu avem chef sa facem ceva in acest sens .

 6. Agache Lucica says:

  Biorezonanta este cea mai moderna modalitate de a-ti cunoaste statusul sanatatii.Este terapia alternativa cea mai creditata-va fi medicina viitorului.

 7. sonia says:

  ma tenteaza sa merg la un consult dar preturile sunt foarte foarte mari (la dermavital) si asta nu ar fi totusi foarte important daca as sti ca mi-as rezolva problema de sanatate care nu este una foarte grava dar , cu medicina traditionala, nu i-am gasit leacul. Pana acum nu am gasit pe nimeni care sa spuna (sincer ) cum s-a simtit dupa sedintele cu aparatul Bicom Optima.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …