LIFESTYLE

Ce sport face copilul tău?

Comments (3)
  1. Agache Lucica says:

    Orice copil pe langa activitatea scolara si extra scolara trebuie incurajat sa practice un sport care il atrage.Astfel va deveni un copil sanatos,vesel si optimist.Dintre sporturile pe care copiii si le pot alege,practicandu-le consecvent pentru a deveni un matur echlibrat si armonios si cu mai putine probleme de sanatate,fata de cei care nu obisnuiesc acest lucru,putem enumera cateva-dansul,inotul,karatele,tenisul,voleiul,mersul pe bicicleta.etc.

  2. Goleanu Anisoara says:

    Orice copil poate alege un sport care sa ii placa si sa se potriveasca cu aptitudinile sate.Sportul il face pe copil mai saciabil, mai vesel, mai sanatos si cu mai multa putere de munca.

  3. Aghinitei Maria says:

    Aghinitei Maria Copiii din ziua de astazi stau mult pe calculator si trebuie sa fie indrumati la scoala si acasa sa practice un sport mai ales in aer liber. Acum ei nu se mai joaca impreuna cu alti copii sau colegi, jocurile copilariei noastre, Baiatul meu a practicat scrima. Toti copii trebuie Indrumati spre un sport !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …