LIFESTYLE

Război în bucătărie – un film nu despre mâncare, ci despre acceptare

Previous ArticleCe sport face copilul tău?
Comments (7)
 1. Agache Lucica says:

  Nu este un film despre mancare ci este un film despre acceptare.O are ca protagonista pe Hellen Mirren.Filmul isi doreste sa sugereze ca acceptarea si toleranta sunt cheile fericirii personale.Mesajul acestui film este acela de a celuilalt dreptul de a se exprima prin ceea ce il defineste,astfel propria ta exprimare va straluci mai mult.

 2. Aghinitei Maria says:

  Un film despre bucataria, cu specific indian, redand razboiul dintro familie nou venita in sudul Frantei , care a deschis un local langa alt locol , tot cu specific indian. Invidia a generat un adevarat razboi.
  Mesajul filmului este ca tolerantasi acceptarea sunt cheia fericirii.
  Merita sa fie vazut!

 3. Goleanu Anisoara says:

  Astfel de razboaie sa tot fie! Contradictiile dintre cele doua parti nu duc decat la prepararea unor mancaruri din ce in ce mai sofisticate, mai gustoase, mai aspectuoase..Razboiul dintre cele doua culturi e pasnic,terenul de lupta este doar o bucatarie iar, ostile vrasmase sunt doar niste bucatari priceputi!

 4. Aghinitei Maria says:

  Acesta este un film despre acceptare in care protagonista este actrita Hellen Mirren.Filmul isi doreste sa sugereze ca acceptarea si toleranta sunt cheile fericirii personale.In este film este redata bucataria cu specific indian si razboiul dintro familie nou venita in sudul Frantei , care a deschis un local langa alt local , tot cu specific indian. Invidia a generat un adevarat razboi.
  Mesajul filmului este ca toleranta si acceptarea sunt cheia fericirii.
  Merita sa fie vazut!

 5. Agache Lucica says:

  Asa ne plac doar razboaiele pasnice.Se pot tine in orice loc,in orice situatie de unde putem iesi cu totii victoriosi.Sa lasam pe fiecare sa se afirme in ceea ce se pricepe,acceptandu-l si incurajandu-l.Ce frumoasa ar fi lumea !

 6. Rodica Granpier says:

  Un film interesant,trebuie sa il vad,fie ca e vorba de mancare sau acceptare 🙂

 7. Doina Bontas says:

  L-am vazut !Fain !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …