TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

City break la Budapesta

budapesta
Comments (12)
 1. webadmin says:

  comentariu test

 2. Barascu Violeta Ramona says:

  Am trecut-o pe lista destinatiilor turistice si sper sa ajung cat mai repede.

 3. Ioan Teudan says:

  Am fost la Budapesta de mai multe ori decat la bucuresti , traiasca Attila !

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  o locatie minunata, mi-ar place sa o vizitez.

 5. spuma says:

  MI-AR PLACE SA O VIZITEZ

 6. LEONTE INA says:

  Budapesta… o trec in lista locurilor de vizitat! 🙂

 7. suzana suzy says:

  Nici un turist care se respectă nu poată rata mini-croaziera, mai ieftină dacă se desfășoară ziua, mai scumpă, dar mai luxoasă pe timp de seară.

 8. Agache Lucica says:

  Budapesta este una din cele mai frumoase capitale europene.Detine parcuri,oaze mirifice,verdeata si multa liniste.Ajuns in Budapesta,orice turist nu ar rata o mini-croaziera pe Dunare.
  Multe cladiri spectaculoase-Castelul Buda,numit si Castelul Regal declarat Monument UNESCO,Palatul Parlamentului.Ca turist te poti bucura de o vacanta de vis bucurandu-se de toate placerile,bunatatile si linistea acestei zone.Budapesta este numita si Regina Dunarii,este o destinatie culturala,o destinatie turistica de prima marime.

 9. Goleanu Anisoara says:

  Budapesta este un oras binecuvantat cu o asezare geografica minunata dar si cu o administrare fericita a obiectivelor turistice.Turistul este placut impresionat de atmosfera primitoare, de curatenia orasului, de obiectivele turistice bine puse in valoare si de gustoasa mancare traditionala.Nu e departe de Bucuresti dar, edilii unguri stiu mai bine ca noi sa puna in valoare tot ce are orasul mai frumos si mai interesant si au si cu ce.

 10. Aghinitei Maria says:

  Budapesta este un oras frumos ,strabatut de Dunare cu vestigii istorice, merita vizitat, dar multi romani ocolesc locatia, datorita tratamentul discriminatoriu aplicat turistilor romani! 🙁

 11. kamy kamytza says:

  Budapesta este plină de secrete care aşteaptă să fie descoperite, locuri ascunse ce merită explorate şi vechi locuri preferate de revăzut. Aceste este oraşul în care plictisul nu îşi are locul.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …