CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 60

concurs-produse-naturiste
Comments (80)
 1. Ionică Vali-Sonia says:

  Pt rinichi: ceaiul de soc, tinctura de ghimpe si cea de păpădie. Mi-as dori sa câstig pentru ca nu am incercat niciodata produsele dvs., iar in preajma mea nu se folosesc aceste produse. Multumesc!

 2. Mirela says:

  Produsele care contribuie la sănătatea rinichilor sunt: ceaiul de soc, tinctura de păpădie şi tinctura de ghimpe.
  Folosesc de mulți ani produsele Hofigal şi cred că sunt printre cele puține aflate pe piață care şi-au păstrat calitatea şi se produc cu responsabilitate şi iubire pentru oameni.

 3. Durbacea Loredana says:

  Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt țintiră de păpădie ceai de soc si țintiră de ghimpe As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca aceste produse sunt de buna calitate și sunt ieftine si te vindeca de bolile care le ai

 4. Dezideratu Iuliana says:

  Produsele care sustin buna functionare a rinichilor sunt: ceaiul de soc, tinctura de papadie si tinctura de ghimpe.
  Imi doresc sa castig acest concurs deoarece sunt mare fan Hofigal si imi doresc mai multe produse pentru familia mea.

 5. Neacsu Iuliana says:

  Pentru sănătatea rinichilor sunt recomandate tinctura de păpădie,tinctura de ghimpe și ceaiul de soc.
  As dori să câștig produse Hofigal pentru că sunt din plante,sunt naturale și sunt foarte bune!!!!

 6. Dancila says:

  Pentru sanatatea rinichilor se foloseste ceiul de soc,tinctura de papadie si tinctura de ghimpe.
  As dori sa castig produse Hofigal pentru ca sunt produse de incredere ,naturale 100%, medaliate cu aur , Eu si familia mea apreciem foarte mult!!!

 7. Duleantu-Bolosin Luminita says:

  Pentru sanatatea rinichilor Hofigal recomanda:ceai de papadie,tinctura de papadie,de ghimpe.As vrea sa castig deoarece ador produsele care au la baza plantele.

 8. Chircu Laura Elena says:

  Produsele Hofigal pentru sanatatea rinichilor sunt:tinctura de ghimpe,ceai de soc si tinctura de papadie.Doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt naturale si ieftine perfecte pentru sanatatea familiei mele

 9. Larisa says:

  Produsele Hofigal care contribuie la sanatatea rinichilor sunt: ceaiul de soc si tincturile de ghimpe si papadie.
  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca iubesc natura.Ea imi ofera sanatate si frumusete ,cu ajutorul Hofigal.

 10. Raluca Bondrea says:

  Buna ziua. Bine v-am găsit și mă bucur că am descoperit pagina dumneavoastră.
  In altă ordine de idei, pentru a participa la concursul organizat, răspund mai jos, in felul urmator:
  1. Produsele Hofigal ce pot fi folosite cu succes in menținerea sănătății rinichilor sunt – ceaiul de soc, tinctura de păpădie si tinctura de ghimpe, potrivit articolului publicat, dar și potrivit încercărilor mele – am folosit cu succes tinctura de păpădie.
  2. Aş vrea sa câștig produsele Hofigal pentru că, deși, sincer, nu sunt o iubitoare a plantelor – orice plăntuța am primit, am “pierdut-o” după maxim 3 săptămâni 🙁 – inevitabil mă îndrept spre puterea plantelor și a soluțiilor naturiste, ori de câte ori este nevoie. Pentru ca Hofigal este o marcă de încredere, de “AUR”. Pentru că am încredere în puterile plantelor și încerc să evit și reușesc in 99% din cazuri, chimicalele. Chiar acum folosesc sirop de măceșe presat la rece pentru o mai buna imunitate și rezistență la răceli pentru fiul meu.
  Mulțumesc pentru șansa acordată și urez succes tuturor participanților. Iar domniilor voastre, numai bine și putere de muncă.

 11. Baraian Dorina says:

  Produsele Hofigal care contribuie la sanatatea rinichilor sant: ceai de soc, tinctura de papadie si tinctura de ghimpe.As vrea sa castig produsele Hofigal pt. ca am incredere in ele si mi -au folosit si altadata.

 12. APETROAEI MARIANA says:

  Pentru sanatatea rinichilor se foloseste ceiul de soc,tinctura de papadie si tinctura de ghimbe.
  As dori sa castig produse deoarece Hofigal promoveaza produse naturale de plante medicinale obtinute din culturi proprii, fiind cotate BIO la cele mai inalte standarde din Romania si nu numai.
  Fiind bolnava cu inima , produsele cu coenzima Q10 mi-ar fi de un real folos .
  Folosesc produse HOFIGAL si recomand tuturor sa cumpere deoarece sunt de o calitate EXCEPTIONALA .Mult SUCCES in continuare.

 13. Militaru Monica says:

  Pentru sanatatea rinichilor Hofigal recomanda ceai de soc tinctura de papadie si tinctura de ghimpe.

 14. Turcoianu Alina says:

  3.Pentru sanatatea rinichilor ,Hofigal recomanda tinctura de papadie, cea de ghimpe si ceaiul de soc !
  4. As vrea sa castig produse Hofigal pentru ca sunt naturiste, de buna calitate si sunt accesibile ca pret . Multumesc Hofigal !

 15. Agatha says:

  Produsele care contribuie la sanatatea rinichilor sunt: ceaiul de soc, tinctura de ghimpe si tinctura de papadie.
  As vrea sa castig produsele Hofigal deoarece folosesc suplimente naturiste, iar Hofigal e firma mea favorita, pentru produsele sale de calitate si eficiente.

 16. produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt tinctura de papadie, Ceai de Soc si Tinctura de ghimpe. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt bune si eficiente.

 17. Delia H says:

  HOFIGAL recomandă pentru sănătatea rinichilor ceaiul de soc, tinctura de păpădie, tinctura de ghimpe. Alte produse pot fi utilizate în diversele afecțiuni renale precum:

  Hialinoza – gemoderivat de afin negru, gm. de mur, gm. de vita de vie
  Pielonefrita cronica – Depurin, gm de ienupar, tinctura de mesteacan, tinctura de urzica
  Calculi renali – gm. de ienupar, gm.de plop, Hofisan, Redigest, tinctura de coada calului
  Hipercreatinemie – Depurin, gm. de mesteacan alb, tinctura de mesteacan
  Hiperuricemie – gm. de frasin, gm. de mesteacan pufos
  Insuficienta renala – gm. de frasin, gm. de ienupar, tinctura de mesteacan
  Nefrita – gm. de coacaz negru, gm. de mesteacan pufos, tinctura de coada calului, tinctura de mesteacan, tinctura de urzica
  Surse : https://aquiahora.ro/5-greseli-care-ti-imbolnavesc-rinichii-3-produse-care-contribuie-la-sanatatea-lor/ ; http://www.hofigal.eu/ghid.php

  Doresc să câștig această ediție a concursului pentru că vreau să încerc cât mai multe dintre remediile date de natură. Până nu demult am avut un stil de viață care nu îmi lăsa timp să am grijă de mine și de nevoile corpului și sufletului meu. Câștigarea produselor m-ar susține în efortul de a da mai multă atenție propriei persoane pentru ca mai apoi să am resursele interioare să contribui și eu cu ceva, cât voi fi capabilă, la binele omenirii.
  După toate drumurile la doctori fără nici un rezultat am găsit vindecarea în Hofigal. Consider că l-am găsit pe Dumnezeu. Am urmărit toate înregistrările emisiunilor cu domnul Ștefan Manea de pe youtube și mi-a inspirat foarte mare încredere. Nu oricine ar fi reușit asta.
  Folosesc produsele Hofigal mai mult pentru îmbunătățirea calității vieții decât pentru prelungirea ei. Acum le recomand de câte ori am ocazia familiei extinse și vecinilor care au diverse afecțiuni, cum e din ce în ce mai frecvent în ziua de azi. Am în plan să fac o vizită cât de curând pentru o recomandare personalizată de tratament.

  Hofigal este ca o oază de adevăr și speranță într-un deșert al minciunii și nepăsării față de ceilalți ce a acaparat majoritatea lumii. Așa cum “Natura egal Dumnezeu”, domnul Ștefan Manea este trimisul lui Dumnezeu pe pământ și o călăuză pentru noi. Să dea Dumnezeu să reziste în continuare.

 18. Molan daniela says:

  Cele mai bune produse.Contribuie la sanatatea rinichilor tinctura de papadie, Ceaiul de Soc si Tinctura de ghimpe.
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca folosesc produse naturiste si de calitate, iar Hofigal reprezinta o sansa la sanatate.

 19. Molan daniela says:

  Cele mai bune si sanatoase produseContribuie la sanatatea rinichilor tinctura de papadie, Ceaiul de Soc si Tinctura de ghimpe.
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca folosesc produse naturiste si de calitate, iar Hofigal reprezinta o sansa la sanatate.

 20. crisan says:

  Produsele care contribuie la sanatatea rinichilor sunt: ceaiul de soc, tinctura de ghimpe si tinctura de papadie.Chiar vreau sa castig aceste produse imi doresc demult sa faca bunica mea un tratament intradevar pur natural si romanesc .

 21. Visan gabi says:

  Produsele care contribuie la sanatatea rinichilor sunt , ceiaul de soc, tinctura de ghimpe si tinctura de papadie.Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că imi place sa am grija de sanatatea mea iar aceste produse sunt de calitate.

 22. Aliona Urechean says:

  Ceaiul de soc, Tinctura de papadie si Tinctura de ghimpe sunt recomandate de Compania Hofigal pentru a mentine sanatatea rinichilor.
  As vrea sa castig produsele Hofigal, pentru ca am incredere in tratamentele naturiste si folosesc produsele acestei companii deja de trei ani, fara sa fi ramas dezamagita vreo data. ” Natura nu minte niciodata” (M.Eminescu)

 23. Paula Maria says:

  email: maria_mates24@yahoo.com
  Facebook: Paula Maria

  2) Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt : tinctura de papadie, Ceai de Soc si Tinctura de ghimpe
  3)Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse de top , ingrediente 100% naturale, imbinând preparate fitoterapeutice din flora autohtonă în proporţii bine alese,rodul muncii de o viaţă a cercetătorului Ştefan Manea!
  Folosesc aceste produse de foarte multi ani pentru sanatatea personala dar si a familiei mele, si sunt pe deplin multumita de rezultatele obtinute. Recomand cu mare caldura produsele Hofigal.

 24. 1.Inscrisa la newsletter.
  2.Apreciate ambele pagini.
  3.Produsele Hofigal care contribuie eficient la mentinerea sanatatii rinichilor sunt: Tinctura de papadie ,Tinctura de ghimpe ,si ceaiul de soc.
  4.As vreau sa castig produsele Hofigal pentru faptul ca au in compozitie plante naturale eficiente in mentinerea sanatatii pur romanesti .Natura noastra ne daruieste produse ecologice iar noi trebuie sa incurajam consumul acestora si sa profitam de ea .Plantele sunt adevarata sursa de energie si sanatate…!!

 25. Indri Felicia Camelia says:

  1.) Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt:
  – ceaiul de păpădie pentru eliminerea toxinelor şi a apei din ţesuturi;
  – tinctura de păpădie, care se administrează în alterarea funcţiei renale, în cazul inflamaţiilor sau calculilor renali;
  – tinctura de ghimpe, care se administrează în alterarea funcţiei renale din cauza calculilor renali, a inflamaţiilor acute şi cronice a bazinetului cauzate de colibacili şi asociate unor infecţii renale.
  – ceaiul de urzică, ienupăr, coada calului şi mesteacăn.
  – gemoderivate de mlădiţe de arin, mesteacăn alb, arin, rozmarin;
  – gemoderivate de muguri de coacăz negru, viţă de vie.
  – DEPURIN, HOFISAN.
  2.) Aş vrea să câştig produsele Hofigal, care reprezintă garantul sănătăţii mele, pentru că le consum în cantitate mare, mult mai mare decât puterea mea de cumpărare.

 26. Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt:tinctura de papăpădie,ceceaiul de soc și tinctura de ghimpe.Aș vrea să câștig produsele Hofigal deoarece pe data de 19 februarie este ziua mea de naștere la care împlinesc frumoasa vârsta de 36 de ani,dar care din păcate mi o voi petrece în spital deoarece am fost diagnosticata de curând cu TBC și va trebui să stau internată vreo 6,8 luni cât durează tratamentul și mas bucura tare mult dacă aș câștiga aceste produse de la Hofigal,ar fi un cadou minunat de ziua mea.

 27. Olivia says:

  Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt ceaiul și tinctura de păpădie, tinctura de ghimpe și ceaiul de soc
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal
  Pentru ca în anotimpul rece
  Să nu răcesc, să fiu pe val,
  Să îmi crească imunitatea cât pentru zece.

 28. militaru monica says:

  Produsele Hofigal care contribuie la sănătatea rinichilor sunt tinctura de ghimpe tinctura de papadie si ceaiul de soc. Imi doresc aceste produsedeoarece ma confrunt cu o afectiune la rinichi si aceste produse mar ajuta foarte mult.

 29. Talmacean Cristina says:

  Produse Hofigal care sunt recomandate pt afectiuni ale rinichilor sunt: ceai de soc, tinctura de papadie, tinctura de ghimpe. As vrea sa castig produsele Hofigal deoarece sunt naturale si le consum.

 30. chifanescu says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt incercate si de calitate

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …