CONCURSURI

Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 81

Comments (5)
 1. 1)Îmi doresc să câștig produsele Hofigal pentru că folosesc unele,sant foarte mulțumită de efectul lor.Fiind la bază extracte din plante,au un efect benefic asupra organismului.
  Plantele sânt viață,dau viață!
  2)Unul din subiecte noi,descoperiri și inovații medicale și naturiste iar al doilea, de prin lume adunate!

 2. Goleanu Anisoara says:

  3.Imi doresc sa castig produsele HOFIGAL fiindca sunt create de specialisti in domeniu,cu ingrediente pe baza de plante, sanatoase si fara efecte adverse. Am incredere sa le folosesc,sunt diversificate,fiecare afectiune sau problema cosmetica isi are rezolvare cu un produs,sau mai multe,de la HOFIGAL.Folosesc aceste produse si sunt multumita de eficienta lor,dar si de pret. 4.As dori sa mai citesc pe site-ul Aqui Ahora despre evolutia modei,cum putem sa scoatem un ban in plus ,lucrand acasa ,cum sa preparam alimentele ca sa nu ne imbolnavim,ce este toxic pentru organismul uman, fie aliment, fie haina,vesela,produse din constructii,zugraveli, vopseluri,cum sa vopsim ouale de Paste fara sa na intoxicam,ce flori sa plantam in ghivece,care sa fie benefice pentru sanatatea noastra,cum sa ne ingrijim animalele de companie si cum sa le educam pentru viata alaturi de noi,sa le fie si sa ne fie bine.

 3. Simona Maria says:

  Imi doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca, fara exagerare, sunt cele mai bune de pe piata fiind primele aparute in Romania, sunt facute din plante autohtone ecologice din culturi proprii si sunt facute cu multa responsabilitate, grija si respect pentru client.
  Subiecte noi care ar putea fi abordate ar fi despre terapii alternative si terapii complementare, gradinarit si DIY.

 4. Ivanescu Maria says:

  Îmi doresc să câștig produsele Hofigal pentru că iubesc tot ceea ce vine din natură!
  Propun abordarea subiectelor pe tema relațiilor, familie, cum te poți dezvolta profesional într-un mediu de lucru ostil, cum să comunicăm eficient pentru a transmite corect ceea ce vrem, managementul timpului.

  La mulți ani! Un an nou fericit!

 5. Mihai Cracut says:

  Imi doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca le folosesc, sunt foarte bune, iar preturile sunt accesibile pentru toata lumea.

  Imi doresc sa citesc despre locuri frumoase din Romania – cum putem calatori cu costuri mici si noutati din lumea plantelor, naturiste.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …