DEZVOLTARE PERSONALĂ

Evadat din iad

Comments (6)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  un articol foarte interesant

 2. serban dumitru says:

  dati-mi o echipa de lunetisti si curatam zona de gunoaiele comuniste ce fac traiul imposibil unei natiuni.

 3. Petre ioana says:

  Buna ziua,am citit acest comentariu plin de suferinta plangand ,cum este posibil ca aceasta tara sa tortureze in stil criminal oamenii lor,atunci pentru alte popoare nu mai exista in fata lor decat gandul criminal moartea…Nu eram nici noi departe de asemenea tragedii inainte de revolutie,..
  Stiu si eu o poveste a unui copil din Africa care a ajuns in Romania adus de soferii dupa tiruri ,ascuns in coaja de la pepeni Dar pana a ajunge in Romania el s-a chinuit groaznic nespalat si flamand prin mai multe tari, A fugit din tara lui deoarece negrii hotarasera sa-l omoare, fiindca era alb la fata ,dar parul lui frumos lucios inelat .El mi-a povestit eu scriam plangand o poveste pentru copii ,,MICUTUL AFRICAN” dar este la editura Fair partners nu au tiparit- din motive financiare ! Cu respect Ioanapetre

 4. suzana suzy says:

  Numai ca… si-a sacrificat mama, care daca mai traia la data evadarii, nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce a trecut sau trece, daca n-o fi murit deja. In al doilea rand si-a sacrificat prietenul pe care l-a folosit ca sa mentina firele de tensiune ridicate, astfel incat sa treaca el. Fara acel om sacrificat, nu ar fi putut trece dincolo. Totul a fost bine calculat.

 5. roman ovidia says:

  o poveste foarte trista

 6. Agache Lucica says:

  Te doare sufletul cand citesti aceste povesti triste.De ce n-ar fi bine peste tot sa se bucure fiecare de ceia ce-i apartine.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …