SĂNĂTATE

Magneziul și sănătatea copilului tău

Next ArticleEvadat din iad
Comments (10)
 1. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  noi, in analizele periodice pe care le facem, verificam si prezenta magneziului in organism, stim cat de important e acest fapt.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Magneziul este foarte important ,mai ales pentru elevi si studenti. Lipsa de concentrare i impiedica sa invete. Trebuie sa consumam alimente bogate in magneziu sau sa suplimentam cu produse din farmacii.

 3. Aghinitei Maria says:

  MAGNEZIUL ESTE F. IMPORTANT PT. SANATATEA COPIILOR SI NU NUMAI. . TREBUIE SA CONSUMAM ALIMENTE BOGATE IN MAGNEZIU( MIGDALE DE EXEMPLU) SI SA LUAM SUPLIMENTE. EU IAU SUPLIMENT DE MAGNEZIU, DEOARECE AM DIABET SI IMI ESTE NECESAR. Multumim pt. sfat !

 4. suzana suzy says:

  Magneziul este remediul impotriva oboselii si a stresului, reechilibrand sistemul nervos ,chiar am avut probleme din cauza magneziului scazut din organizm !

 5. Lupu Nicoleta says:

  magneziul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nimanui ,mai ales la copii,sunt in crestere si vrem cu totii sa avem copiii sanatosi

 6. roman ovidia says:

  Defecitul de magneziu este asociat cu boli cardiovasculare, diabet, hipertensiune si osteoporoza, de aceea, aportul de calciu si de magneziu ar trebui sa fie optim daca ne dorim copii sanatosi.

 7. Agache Lucica says:

  Un regim alimentar dezechilibrat ,consumul in exces de sucuri acidulate duc la aparitia carentelor de magneziu la copii
  Magneziu este un remediu impotriva oboselii,stresului ,reechilibrand sistemul nervos.

 8. Aghinitei Maria says:

  Interesant articol. Nu am stiut ca lipsa acestui mineral duce la o atentie scazuta si la hiperactivitatea copiilor. Pt. mine stiam ca trebuie sa iau magneziu si crom( am diabet), dar acest lucru este f. bine de stiut de mamici. Multumesc pt. informatie1

 9. Agache Lucica says:

  Pentru a avea copii sanatosi trebuie ca aportul de calciu si magneziu sa fie optim.
  Deficitul de magneziu duce la boli cardiovasculare,diabet,hipertensiune si osteoporoza.
  Copiii sunt expusi acestui deficit ce poate duce la diverse tulburari si manifestari ,lipsa deatentie si hiperactivitate.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …