ARTICOLE PREMIUM

Cătina românească – numărul 1 în lume!

Comments (18)
 1. spuma says:

  ginseng romanesc puteri de vindecare like

 2. Lamiita Durac says:

  L-am ascultat de multe ori pe dl ing Manea pledand ptr acest dar al naturii .

 3. Aghinitei Maria says:

  Am citi despre proprietatile miraculoase ale catinei asa numita “gingsengul romanesc” Eu o consum acum cand gasesc in p-ta, dar si conserv (prin inget) pt. iarna. si usuc pt. ceai
  Este un bun revigorant si creste imunitatea. Multumim de sfaturile interesante pe care le primim de la doctorii din cadrul Companiei Hofigal.!

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  si eu beau zilnic sirop de catina

 5. Aghinitei Maria says:

  Am mai scris despre Catina, este minunata si numita “gingseng-ul romanesc”. O consum proaspata, congelata si uscata( fac ceai)

 6. Nu sunt exagerari, are intr-adevar efecte miraculoase, eu am experimentat-o pe reumatism.
  Conditia este s[ fie catina culeasa din oct.noiembrie in colo cand este maturata, coapta si consumata cruda.
  Stiu ca este catina calitativ cea mai bun[ din lume. Cred ca nu este cercetata suficient.

 7. APOSTOL VIORICA says:

  Este un panaceu romanesc cu puteri miraculoase,trebuie doar sa o folosim cit mai des!

 8. Nipia says:

  Catina este formacie intr-o planta, asa cum spune cel mai mare cercetator al catinei din Romania, Ion Brad. Punerea in evidenta a calitatilor deosebite ale catinei din Romania se datoreaza lui Ion Brad, secondat astazi, cu mare succes, de catre divizia de cercetare de la Hofigal. Utilizarea catinei sub diverse forme a devenit o necesitate a momentului pe care il traverseaza Romania. Pentru cei care utilizeaza catina sub forma de supliment alimentar cantitatea este de aprox 10 grame pe zi, de preferat in prima parte a zilei. Mediul virtual ofera enorm de multe date despre catina romaneasca si avantajele utilizarii ei, sub diverse forme. Apelati la ele cu incredere si veti avea ocazia sa va bucurati de viata.

 9. Tolea nicoleta says:

  Uleiul de cătină este, poate,cel mai apreciat și mai căutat preparat din lista preparatelor

 10. suzana suzy says:

  Un super miracol cu catina eu o consum şi ca sirop impreună cu miere şi ca dulceaţă !

 11. suzana suzy says:

  Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra sănătăţii, cătina este recunoscută pentru proprietăţile ei antirid, dar şi pentru capacitatea ei de a împiedica acumularea kilogramelor în plus.Va spun din proprie experienta !

 12. suzana suzy says:

  Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra sănătăţii, cătina este recunoscută pentru proprietăţile ei antirid, dar şi pentru capacitatea ei de a împiedica acumularea kilogramelor în plus.Va spun din proprie experienta !

 13. suzana suzy says:

  Cătina este cea mai profitabilă cultură pomicolă din zona temperată a României.

 14. Agache Lucica says:

  Catina romaneasca este considerata numarul 1 in lume datorita capacitatii sale de vindecare.Are multe proprietati.Uleiul de catina se foloseste la arsuri grave,chimice,afectiuni ale pielii generate de iradieri,reumatism,stari alergice,,antidepresiv,stari alergice,antidepresiv,afectiuni ale sistemului nervos si in cele psihice.Are o contributie deosebita in dezintoxicare.
  Vegetarienii si varstnicii pot sa o consume datorita continutului bogat in vitamina B,in special Vitamina B12.

 15. Aghinitei Maria says:

  Catina mai este numita si “ginsengul romanesc”, datorita continutului ei: Vitamina C, A, K, F, P și E, carotenoizi şi flavonoizi, microelemente, acizi graşi esenţiali flavonoide, celuloză, proteine, ulei, betacaroten, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, tot complexul vitaminelor B!
  Este indicata in: hipertensiunea arterială, afecţiuni coronariene, oftalmologice şi gingivale, este folosita in tratamentul psoriazisului, este antidepresiva și antiacneica, antioxidanta, este eficace in rinite, boli cronice pulmonare, afecţiuni osteoarticulare, O.R.L, afecţiuni ale aparatului urinar şi ale celui genital, afecţiuni hematologice, virale, ale sistemului nervos şi în cele psihice.
  O adevarta comoara ! 🙂

 16. Rodica Granpier says:

  I se spune şi ginsengul românesc, dar şi cel mai bun vaccin antigripal

 17. Goleanu Anisoara says:

  Catina romaneasca este leac pentru multe boli si, este de ajuns un pahar cu suc de catina pe zi pentru a tine bolile departe de tine.Catina este medicamentul pe care il gasesti in padure sau pe taraba, la piata.

 18. Marian says:

  Efectele fructelor de Catina,ca si efectele benefice ale fructelor Goji,sunt inca necunoscute romanilor dar incet ,incet,ca si in tarile civilizate si evoluate,aceste fructe vor face parte din meniul zilnic al oamenilor.Dect un pumn de medicamente,mai bine un pumn de fructeproaspete de Catina si fructe proaspete Goji

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …