LIFESTYLE

Gravity – Misiune în spațiu

Comments (9)
 1. I simply want to say I’m newbie to blogging and definitely liked you’re blog. More than likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have incredible writings. Appreciate it for revealing your website page.

 2. This is one awesome blog.Thanks Again. Much obliged.

 3. Tolea nicoleta says:

  super film

 4. suzana suzy says:

  Efecte speciale si cadrele dinamice au fost realizate impecabil.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Un film de exceptie in care regizorul s-a intrecut pe sine insasi, actorii si-au aratat talentul si cinefilii au confirmat.

 6. suzana suzy says:

  Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Un film deosebit, cu efecte vizule de mare frumusete,innobilat cu maiestria unor titani ai cinematografiei:Sandra Bullock si George Clooney!

 8. roman ovidia says:

  Este greu să-ţi imaginezi că un film mai simplu decât acest proiect de suflet al lui Alfonso Cuarón ar putea fi mai captivant. Scris împreună cu fiul său Jonás, Gravity aruncă pe ecran o poveste ce poate fi descrisă într-un singur rând (un accident dezastruos face ca doi astronauţi să rămână izolaţi în spaţiu, încercând orice e posibil pentru a se întoarce pe Terra). În Gravity nu vin nici extratereştrii, nu este posibilă teleportarea şi totul este prezentat cu un extraordinar realism: avem de-a face cu o luptă a omului cu imensitatea sumbră a spaţiului şi cu o manageriere perfectă a resurselor pentru ca mult-dorita destinaţie, Pământul, să fie măcar posibilă.Mulţi spectatori vor fi uimiţi de extraordinarele imagini din spaţiu, cu un Pământ superb ce acoperă din când în când întreg ecranul. Cu toate cadrele superbe, secvenţa noastră favorită este una din final, o metaforă a naşterii, a evoluţiei şi-a perseverenţei, care va emoţiona cu siguranţă publicul de pretutindeni.

 9. Agache Lucica says:

  Este un film de exceptie,avand ca protagonisti pe Sandra Bullock si George Clonney-denumiti si titanii cinematografiei.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …