DEZVOLTARE PERSONALĂ

Poți să-ți vindeci viața – Louise Hay

Comments (6)
 1. Ana Prisacaru says:

  Cred ca poate fi o lectura placuta si interesanta! O sa caut cartea!

 2. Lamiita Durac says:

  “Eliminarea completă a resentimentelor poate vindeca până și cancerul “- acest argument a avut un impact deosebit asupra mea .

 3. Goleanu Anisoara says:

  Louise Hay a gasit formula autovindecarii, puterea omului de a-si schimba in bine viata prin propria vointa.Nu e usor, trebuie sa fii puternic si sa crezi in ceea ce esti si in ceea CE POTI DEVENI.Aceasta putere sta in fiecare dintre noi, Louise Hay a gasit doar formula perfecta pentru ca autovindecarea sa devina o realitate.

 4. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu am auzit de doamna si nici de cartea ei. Am sa ma uit dupa ea. M-ar interesa. Subiectul oricum este foarte interesant si util.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Louise Hay ne ofera o alternativa la ceea ce traieste un om,nu e rau! dar, aceea este experienta ei, viata ei, trupul ei, soarta ei…Noi,suntem entitati unice, fiecare avem un trup,o soarta,o viata!

 6. ghelbere elena says:

  As dori sa citesc aceasta carte, poate ma ajuta pe mine si pe cei de langa mine sa fim mai buni, sa ne aplecam cu intelegere la suferintele celor din jur ca sa ne intelegem noua suferintele.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …