DEZVOLTARE PERSONALĂ

Gurdjieff – Întâlniri cu oameni remarcabili

Comments (3)
  1. Lamiita Durac says:

    Foarte adevarat …. o insusire de calitati ptr a fi un om remarcabil … Am intalnit de-a lungul vietii oameni remarcabili din punctul meu de vedere . Au fost doar trecatori prin viata mea .

  2. (puiu) barbalata mirela says:

    Depinde de noi dar si de societate. Corectce se spune in carte. Nu ne folosim la puterea maxima, nu suntem constienti de capacitatile noastre. Dar, din pacate, societatea noastra nu prea te lasa.

  3. Goleanu Anisoara says:

    Oamenii remarcabili sunt cei care stiu sa imbine utilul cu placutul, sa caute ceea ce au nevoie,ce-i bun,fara sa elimine raul Si raul este bun ca sa te motiveze in cautarea binelui,sa lupti pentru a-l gasi si pentru a-l aduce in viata ta.Viata e o lupta pentru supravietuire continua dar, nu o lupta plina de cruzime ci, o lupta pentru a te face cunoscut, a ti se recunoaste valoarea ca om, ca profesionalist si, ca o urmare fireasca, sa ai si niste castiguri materiale meritate.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …