SĂNĂTATE

Hofigal aniversează 25 de ani de activitate

25-de-ani-de-activitate-hofigal
Next ArticleIohannis şi diaspora
Comments (5)
 1. spuma says:

  LA MULTI ANI SI ACTIVITATE INDELUNGATA!

 2. PANTEA ANA says:

  LA MULTI ANI ”HOFIGAL” , SUNTETI CEI MAI BUNI, FELICITARI SI BUCURII ! MAI MERGETI LA EMISIUNI, SA VA CUNOASCA SI PERSOANELE CARE IAU ALTE PRODUSE CE SUNT TOXICE, SI CREEAZA ALTE PROBLEME. SUNT O FIDELA CLIENTA A PRODUSELOR, RESPECT, JOS PALARIA DL. MANEA SI ECHIPA ,SUNTETI DE EXCEPTIE.
  CU TOATA STIMA ,
  ANA PANTEA ,FOCSANI.

 3. Goleanu Anisoara says:

  La multi ani,HOFIGAL! Am cunoscut produsele HOFIGAL prin intermediul internetului, le-am folosit ,sunt de calitate exceptionala,au la baza principii active sanatoase, extrase numai din plante.Le-am folosit, le folosesc in continuare si le recomand tuturor ,fara rezerve. Mult respect pentru D-l Stefan Manea,omul care sfinteste locul in care munceste si, nu pentru foloasele sale ci, pentru ale noastre,ale consumatorilor.Produsele HOFIGAL nu au ambalaje aurii, cu fundite,n-au parfumuri sofisticate de ambra …ceea ce au mai pretios de afla in continutul recipientelor: produse de foarte buna calitate,eficiente,sanatoase,produse de care avem atata nevoie.Va doresc succes in continuare,sa ne oferiti produse tot mai diversificate,la fel de valoroase ca si pana acum.HOFIGAL-un nume pentru sanatatea nostra!

 4. Lupu Nicoleta says:

  La multi ani va doresc si sa faceti cat mai multi clienti fericiti!

 5. Aghinitei Maria says:

  Felicitari Hofigal!
  Un sfert de veac de cand realizati o multime de produse naturale minunate, valorificand cu succes potentialul florei din Romania.
  Hofigal este o companie românească cu peste 400 de salariați, avand in portofoliu sute de produse: produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate, complexul de terapie naturală de la Breaza și peste 10 farmacii, în care produsele pot fi achiziționate la preț de producător.
  ne furnizeaza mereu produse de buna calitate, naturale si la un pret acceptabil pentru orice buzunar. Am folosit produse Hofigal si declar cu mana pe inima ca sunt foarte eficiente! Va doresc numai succese si sa continuati sa ne furnizati pe piata cat mai multe si diversificate produse pentru sanatate si frumusete!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …