VIAȚĂ ȘI OAMENI

Mai bun decât primul soț, mai frumoasă decât prima soție

Comments (2)
  1. barbalata mirela says:

    Corect. Important este sa fii fericit/a. Dar societatea asta a noastra face sa fie dificila existenta in concubinaj. Legile noastre la fel. Vrem sa fim ca cei de afara dar nu vrem sa ne schimbam mentalitatea.
    Tinerii ajung sa se casatoreasca si sa faca copii pt ca ASA TREBUIE….din pacate.

  2. Bogzoiu Daniela says:

    Căsătoria pentru unii inseamna constrangeri, sacrificii si rutina. Si noi, eu si sotul meu, dupa ce am decis sa facem pasul acesta ne întrebam daca se va schimba ceva, locuiam împreună deja de doi ani si ne doream amândoi sa facem acest pas! Am planificat, ne-am zbătut si am reusit cu propriile forțe sa facem o nunta frumoasa. După o saptamana ne uităm unul la celalalt si ne întrebam daca ne simtim diferit, răspunsul a fost “Nu”. Si acum dupa cativa ani răspunsul e tot acelasi. Intr-o relație trebuie sa mai faci si sacrificii, mai exista si certuri, dar trebuie sa sti cum sa treci peste ele. Nu pot spune ca ne iubim la fel de mult pentru ca ne iubim mult mai mult, mai ales ca in viața noastra a aparut si o minune de copil. Trebuie sa facem ceea ce simtim, trebuie sa ne iubim si sa ne respectam, este cel mai important!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …