TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Marele Canion adună patru milioane de turiști anual

Comments (15)
 1. spuma says:

  frumos articol si frumoasa descriere

 2. Lamiita Durac says:

  Impresionant loc . Adevarate minuni facute de mana lui Dumnezeu . Imi place sa vizionez cand am ocazia documentare de acest gen .

 3. Mihaela Bontas (Sofica) says:

  un loc superb, unic, pe care mi-ar place foarte mult sa il pot vizita.

 4. Aghinitei Maria says:

  Am vizionat o prezentare a Marelui Canion, superb!

 5. roman ovidia says:

  Marele Canion este cea mai mare minune naturală, formată de cele mai sălbatice forțe ale pământului, apa într-o eternă luptă cu piatra. Antice secrete sunt dezvăluite de această minune a naturii, iar povestea Americii e gravată în piatră.

 6. Lupu Nicoleta says:

  un loc impresionant ,va multumesc pentru articol si pentru frumusetea oferita ochilor mei

 7. Goleanu Anisoara says:

  Mai exista rezervatii de indieni? Credeam c-au disparut cu totul!La Marele Canion ,salbaticia e la ea acasa si , totusi,indienii s-au retras pas cu pas ,lasand acele locuri unice in lume,generatiilor actuale,milioanelor de turisti care vin atrasi de frumusetea locurilor.

 8. Agache Lucica says:

  Marele Canion este o minune naturala formata din cele mai salbatice forte ale Pamantului.Secrete antice sunt dezvaluite de aceasta minune a naturii.Locuri superbe pe care le putem vedea in aceste documentare.Mii de turisti il viziteaza anual,este o priveliste superba.

 9. Agache Lucica says:

  Alaturi de Marea Bariera de Corali ,Everest,Cascada Victoria,Amazon,Marele Canion este una dintre minunile naturale ale lumii.Aduna anual patru milioane de turisti.Este un spectacol in care te poti regasi pe tine insuti.
  Un spectacol care vorbeste despre eternitate si efemer,despre vesnicie si clipa.Viata noastra este aici si acum,intre cer si pamant.

 10. kamy kamytza says:

  Arizona este tipica sud-vestului.In ea dainuie spiritul americanului nativ cu influente spaniole.

 11. Aghinitei Maria says:

  Un loc minunat, unic in lume, o frumuseate salbatica , Marele Canion fiind f. vizitat de turisti din toata lumea. Maretia peisajului, culorile fantastice ale rocilor ne vrajesc pur si simplu. Am vazut o prezentare pe net si am salvat-o ca sa uit din cand in cand pt. a-mi bucura ochii !

 12. Agache Lucica says:

  Marele Canion este una dintre minunile lumii.Aici vin anual 4 milioane de turisti,fiind vrajiti de culorile fantastice ale rocilor si de maretia peisajului.Aici apa este intr-o continua lupta cu piatra,gravand parca toata povestea Americii.Vizitand aceste locuri te poti regasi pe tine insuti in fata acestui tacut spectacol al naturii,care vorbeste despre eternitate,efemer,despre vesnicie si clipa.

 13. Rodica Granpier says:

  Marele Canion este cea mai mare minune naturală, formată de cele mai sălbatice forțe ale pământului, apa într-o eternă luptă cu piatra.

 14. Aghinitei Maria says:

  Maretele stanci salbatice, divers colorate, sunt o atractie pentru turistii din toata lumea . 4 milioane de turisti vin sa-si clateasca occhii cu acest peisaj intrat in Patrimoniul Umanitatii. Maretia peisajului, culorile fantastice ale rocilor ne vrajesc pur si simplu. Am vazut o prezentare pe net si am salvat-o ca sa uit din cand in cand pt. a-mi bucura ochii !

 15. (PUIU) BARBALATA MIRELA says:

  Impresionant! Cine are ocazia sa ajunga acolo este o persoana fericita. Dar totusi un sfat: cine isi permite sa ajunga in SUA si sa vada Marele Canion, inainte de asta sa vada Romania in lung si lat.
  Nu ca as fi eu acum marea patrioata, dar totusi, frumustei naturale avem si noi. Multe dintre ele nestiute

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …